Bli med på SpareBank 1 Mini Arctic Race!

Vi gleder oss til å lage folkefest med gratis sykkelritt for barna på Helgeland.

Her er årets SpareBank 1 Mini Arctic Race

Flere tusen barn har deltatt på over 40 sykkelritt på små og store steder i Nord Norge. Nå gleder vi oss til å endelig kunne arrangere SpareBank 1 Mini Arctic Race igjen – og skape sykkelminner for store og små.

Dette må du vite om SpareBank 1 Mini Arctic Race

Det er gratis å delta, og alle deltakere får t-skjorte og medalje.

Hvem kan delta?        

  • Barn 3-5 år (1 runde på sykkel med/uten støttehjul, balansesykkel eller trehjulssykkel)       
  • Barn 5-7 år (2 runder)      
  • Barn 8-10 år (3 runder)      
  • Barn 11-12 år (4 runder)

Hvor lang er løypa?

Sykkelrittene er uhøytidelige og blir arrangert i smårunder på rundt 700 meter. Alle barn kan være med, her er aktivitet og idrettsglede det viktigste. For de minste kan gjerne mamma eller pappa sykle eller gå ved siden av. 

Husk hjelm!

Barnas sikkerhet under sykkelrittene er viktig for oss. Derfor er alle løyper sperret for biltrafikk og godt merket. Det er selvsagt obligatorisk med sykkelhjelm. Deltakelse i SpareBank 1 Mini Arctic Race skjer på eget ansvar.

Fotografering

SpareBank 1 Nord-Norge og SpareBank 1 Helgeland tar bilder under sykkelrittene. Disse bildene kan bli publisert på sosiale medier, og i annonsering for SpareBank 1 Mini Arctic Race. Du aksepterer at barna kan bli fotografert, ved å melde de på løpet.

Hvem er arrangør?

SpareBank 1 Nord-Norge og SpareBank 1 Helgeland er arrangør og våre ansatte fyller alle roller i gjennomføringen av sykkelrittet. Du møter oss fra påmelding til registrering, til speaker, løypevakt og utdeling av medaljer.

Vi håper dere vil være med å skape sykkelfest sammen med oss. Vi gleder oss!