Talentstipend vinnere 2021

Dette er vinnerne av SpareBank 1 Ringerike Hadelands Talentstipend 2021

Alle foto: Fotograf B.T. Stokke AS

Drømmer om å leve av bilsporten:
- Jeg elsker farten og spenningen

Isabell Rustad (15) fra Harestua var blant en av talentene som utpeket seg i søknadsprossessen.
- Det betyr ekstremt mye for meg. Det kommer vel ikke som noen stor overraskelse at jeg driver med en dyr sport. Derfor kommer disse pengene godt med!

Talenstipend 2021 Isabell Rustad

- Talentstipendet gir meg en stor selvtillitsboost, mer frihet til å jobbe med det jeg brenner for og mindre bekymringer.

"Det blir også lettere å forsvare det jeg gjør i Vilje Bionics og risikoen jeg tar som gründer i møte med de som er skeptiske til entreprenørskap" - Saeid Hosseini (26)

Setter seg klare, høye mål

Tuva Aas Stræte (20) startet forsiktig med skiskyting som 12-åring, mens hun fortsatt drev med andre aktiviteter. Etter å ha vært med på fellestreninger, kretssamlinger og noen renn bestemte hun seg for å satse på idretten og søkte seg inn på NTG Geilo. Siden den gang har hun rukket å bli verdensmester, etter det norske stafettlaget tok gullmedalje under ungdoms-VM i Sveits i 2020.

Mottok 100.000 kroner til utvikling:
- Det føles utrolig godt å ha lokalsamfunnet i ryggen!

Iver Christopher Cardas (23) fra Rudstein i Nittedal var èn av søkerne som gjorde inntrykk på banken og stiftelsene.

Han begynte å spille gitar da han var seks år gammel og startet i høst utdannelsen på Manhattan School of Music i New York. I november mottok han 100.000 kroner i Talentstipend. 

Satser alt på alpint:
- Utrolig kult at noen vil bidra til fremtiden min!

Malin Sofie Sund (18) er oppvokst kun 5 minutter unna Varingskollen Alpintsenter. Hit dro familien ofte for å stå på ski da barna var små. Men, det var ikke før i 11-årsalderen at Hakadal-jenta fikk blod på tann - da startet hun nemlig å kjøre litt fortere. 

Mottok Talentstipendet:
- Dette gjør det mulig å fullføre utdanningen min i England 

Elise Pettersen Watten (24) fra Hadeland var en av de som utmerket seg blant søkerne til stipendordningen. Hun begynte å spille fiolin som 8-åring og tar i dag en mastergrad i London ved Royal College of Music. Dette er et av verdens ledende universiteter innenfor musikk, der proffesorene er musikere med verdensomspennende rykte. 

Selma mottok 50.000 kroner:
- Så kult at noen har troa på meg!

Selma Gudim Karlsen (17) fra Nittedal var en av søkerne som utpeket seg i prosessen. Hun har turnet hele livet, og bestemte seg for å satse på idretten allerede som 9-åring. - Jeg vil beskrive meg selv som en hardtarbeidende og målrettet jente. Jeg gir ikke opp selv om jeg får skader eller ting går dårlig. Og jeg prøver å støtte alle og spre glede. 

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }