Ungt entreprenørskap – Trøndelag

SpareBank 1 SMN samarbeider med Ungt Entreprenørskap Trøndelag. Hos oss kan UE-bedrifter åpne driftskonto og etablere nettbank bedrift med gunstige betingelser.

Hvilke fordeler har dere?

  • Gratis å opprette driftskonto, nettbank bedrift og mobilbank bedrift.
  • Ikke månedsgebyr på nettbank/mobilbank.
  • Det koster 1,50 kroner per betaling som utføres i nettbank/mobilbank.
  • Forøvrig gjelder ordinære priser, se prisliste.
  • Enkelt å holde orden på økonomien med nettbank og mobilbank.

Starte elevbedrift, ungdomsbedrift eller studentbedrift?

Ungdoms- og studentbedrifter kan enkelt etablere bedriften som kunde hos oss ved å følge én av de tre fremgangsmåtene som er beskrevet nedenfor. Bedriftens stiftere og de som skal disponere kontoen må ha BankID for å få fullt utbytte av nettbank og mobilbank.

Slik får du BankID

Du kan få BankID fra du fyller 13 år. Hvis du er over 18 år og har norsk personnummer, kan du komme innom et av våre kontor for å legitimere deg. Gyldig legitimasjon er norsk pass eller norsk nasjonalt ID-kort.

Er du under 18 år kan dine foresatte hjelpe deg med å bestille BankID. Da må du ha med deg dine foresatte i banken slik at de også kan legitimere seg. Deretter må dine foresatte bestille BankID i nettbanken.

Bestill BankID for mindreårige her.

Avslutte konto

Når bedriften skal avvikles må kontoen avsluttes. Pass på at det ikke er penger igjen på bedriftskontoen når dere avslutter kontoen.

Kontoer som ikke avsluttes vil automatisk avsluttes når selskapet slettes i Brønnøysundregistrene, og innestående penger overføres til Ungt Entreprenørskap.

Avslutt konto