Seminaret UTSIKT
belyser utfordringer og muligheter næringslivet møter fremover.


Se hvordan andre bedrifter løser sin regnskapshverdag

Nordlys Sport

Dag Sverre startet Nordlys Sport med to tomme hender. En reise han aldri ville vært foruten, men som kanskje hadde gått litt raskere med Bank+Regnskap fra starten av.

Videomakeriet

Med det økonomiske ivaretatt av dyktige rådgivere i bank og regnskapshus, kan videomakerne bruke all sin tid på å la kreativitet og skaperglede blomstre.

Ablemagic

Historiefortellerne i Ablemagic valgte å samle bank og regnskap "under ett tak". Regnskapssystemet Tripletex gjør det enkelt å følge opp prosjekter.

SinkabergHansen

Les om hvordan våre skreddersydde løsninger kunne hjelpe havbruksselskapet som hadde vokst seg ut av økonomisystemene sine.

Video placeholder image

Bank+Regnskap

Med vår nye tjeneste Bank+Regnskap blir bank- og regnskapshverdagen enklere med alt samlet på ett sted:

  • Regnskapsfører og rådgivning når du trenger det.
  • Regnskapsprogram som er enkelt og fleksibelt.

Flere systemer i verktøykassen

Ingen økonomi- og regnskapsystem passer alle. Som din sparringspartner på teknologi hjelper vi deg med å finne det systemet som passer best for bedriften din.

Tips og råd

Kunstig intelligens tar regnskap til et nytt nivå

Forestill deg en ny arbeidshverdag; en hverdag der bilagene er ferdig kontert, sendt på flyt og bokført i regnskapet. Alt dette uten at økonomiavdelingen din har rørt bilaget. Slik fungerer SEMINE.  

6 tips til bedre likviditet og betalingsevne

For deg som driver en bedrift er det lurt å være ekstra oppmerksom på hvordan du sikrer bedriftens likviditet og betalingsevne. Her er våre seks enkle tips til hva du kan gjøre for å bedre likviditeten.

Som kunde i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN får du og dine ansatte også fordeler på pensjon