Slik nyter hele familien godt av LOfavør-fordelene hans

Fredrik Vevang (29) er medlem av et LO-forbund, og har et bevisst forhold til fordelene han har gjennom LOfavør. Det har åpnet dører for hele familien.

Hele livet har Fredrik Vevang jobbet i verksted og dagligvarehandel. Han har vært medlem av LO hele veien. Da han og samboeren trengte boliglån, var det én bank som skilte seg ut.

– Det var bare dere som ville gi oss det lånet vi trengte da vi hadde behov for det, sier Vevang.

Klart best for medlemmer i LO-forbund

Vevang forteller at det ikke var et spesielt stort lån de lette etter. Men, det at samboeren hans ikke hadde fast jobb, gjorde bankene usikre. De fleste var ikke samarbeidsvillige.

– Rentefordelene fra LOfavør gjorde et lån enklere for oss å betjene. Og, denne gunstige renten har fulgt oss hele veien. Det monner i hverdagen, sier Vevang.

Senior finansrådgiver, Harald Anzjøn er Fredriks rådgiver i banken. Han så på mer enn parets inntekt da han betjente dem lånet.

– Vi ønsket å tilby dem boliglån fordi dette var unge kunder i etableringsfasen med et bevisst forhold til egen økonomi og oppsparte midler, sier Anzjøn.

Les også: LO-medlem? Ikke gå glipp av disse fordelene

Harald Anzjøn er en av våre mange finansrådgivere som er spesialist på fordelene du som er medlem av et LO-forbund har gjennom LOfavør. 

Ville pusse opp boligen etter kjøpet

Siden boligen var et oppussingsobjekt, ønsket de også å ta opp ekstra lån for å kunne pusse opp selv.

– Harald gjorde beregninger og valgte å gi oss den muligheten. Det har betalt seg, for vi har gått bra i pluss etter oppussingen, sier Fredrik.

Anzjøn forstod at det var viktig for kundene å kunne pusse opp boligen.

– Det var viktig for Fredrik og familien hans at de kunne pusse opp boligen etter kjøp. Samtidig skulle det ikke påvirke økonomien deres for mye i en etableringsfase.

De hadde mulighet til å stille nødvendig tilleggssikkerhet fra foreldre til selve oppussingen og da løste saken seg veldig greit, forklarer finansrådgiveren.

Les også: Dette er LOfavør Mastercard 

Har også fordeler på forsikring, billån og BSU 

Men det er ikke bare på boliglånet Vevang og samboeren har høstet godene av LOfavør. Hele familien er forsikret gjennom ordningen.

– I tillegg har jeg fordeler på BSU-kontoen. Der får jeg en høyere rentesats. Jeg har også LOfavør Mastercard, som gir meg lengre utsettelse og lavere rente. Det har kommet godt med i perioder hvor jeg har trengt litt ekstra, sier han.

Ikke nok med det: 29-åringen forteller at han også har billånet hos oss. Der var det LOfavør-fordelene som ble tungen på vektskålen:

– Takket være fordelene gjennom LOfavør ble renten på billånet lavere her enn det jeg fikk tilbudt av forhandler, og etableringsgebyret var marginalt i forhold, sier Vevang.

– Gjennom LOfavør får kundene lavere rente. Etableringskostnaden og termingebyret er også lavere. I tillegg var det en fordel for Fredrik å kunne ha full oversikt over billånet i nettbanken, og for eksempel foreta ekstra innbetalinger dersom det skulle bli aktuelt, avslutter Anzjøn.

Les også: Sjekk pris på billån her

LOfavør gir mange fordeler

De fleste vet at de har fordeler på forsikring hvis de er medlem av et LO-forbund, men mange vet ikke at de også har andre fordeler. Som for eksempel på alt av lån, kredittkort og eiendomsmegling.

LOfavør gir fordeler på forsikring

Visste du at du allerede har Norges beste innboforsikring gjennom medlemskapet ditt i et LO-forbund? Og det stopper ikke der - fordi du har faktisk fordeler på alt av skadeforsikring her.

Knakende god rente på boliglån

Det lønner seg å være mange! LO-forbundene har fremforhandlet knakende gode tilbud på boliglån for sine medlemmer. I tillegg får du flere andre fordeler på bolig.