LOfavør boliglån

Skal du kjøpe hus eller leilighet, pusse opp eller flytte boliglånet ditt? Som medlem i et LO-forbund får du lavere rente hos oss.

Renter på LOfavør Boliglån

  • Fra 5,49 % nominell rente (5,71 % effektiv rente)
  • Lån opp til 85 % av kjøpesummen
  • Med ekstra sikkerhet kan du låne hele kjøpesummen
  • Prisene på lån forutsetter at du er medlem i et LO-forbund

Låner du 2 millioner over 25 år koster lånet 1.699.897 og du betaler totalt 3.699.987 kroner. Nominell rente 5,49 %. Effektiv rente 5,79 %. Eksempelet gjelder Lofavør boliglån .

Har du nedbetalt mye på boliglånet?

Hvis du har betalt ned mer enn halvparten av verdien på boligen kan du få enda bedre rente med et LOfavør Boliglån 50 % (nom. rente 5,44 %, eff. rente 5,66 %.) 
Søk om LOfavør Boliglån 50 %

Et annet alternativ er LOfavør Flexilån (nom. rente 5,44 %, eff. rente 5,84 %). Med sikkerhet i boligen får du en låneramme du kan bruke til hva du vil. 
Les mer og søk om LOfavør Flexilån


Boliglånskalkulator | LOfavør 

Lurer du på hvor mye du kan låne, eller hvor mye lånet vil koste? Prøv lånekalkulatoren nedenfor for å få et prisestimat. For å få et nøyaktig lånetilbud må du søke om boliglån. Det er gratis og helt uforpliktende.

LOfavør – mer enn bare billigere lån

Som medlem i et LO-forbund, gir fordelsprogrammet LOfavør deg mer for pengene. Blant annet får du knallgod rente på billån og rabatt på forsikringer. Norges beste innboforsikring er også inkludert i medlemskapet.

Alt om boligkjøpsprosessen

Å kjøpe bolig er en stor avgjørelse, og det kan være mye å sette seg inn i. Her finner du det du trenger for å være godt rustet på boligreisen – fra første visning til kontrakter og lånepapirer er signert.

radgiver-kontor

Lurer du på noe om boliglån?

Har du spørsmål om boliglån og trenger å snakke med noen som har peiling? Da er det bare å kontakte oss. Våre rådgivere er klare til å hjelpe. 

Vanlige spørsmål om boliglån


Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no