Juridiske tjenester

I løpet av livet vil du møte ulike situasjoner der det er viktig å gjøre gode valg for økonomien din i fremtiden. Nå har vi gjort det enkelt for deg å skrive samboerkontrakt, testament eller fremtidsfullmakt.

Fordeler

Skjerm illustrasjon.

Du får hjelp av en digital veileder som viser deg hvilke valgmuligheter du har underveis.

bok

En advokat gjennomgår dokumentene dine før godkjenning, slik at du er sikret juridisk gyldige dokumenter.

bank

Dokumentene lagres trygt til den dagen du får bruk for dem.


Samboerkontrakt, fremtidsfullmakt,  gavebrev eller testament?

Samboerkontrakt
Ryddige bestemmelser kan bidra til at dere får god hverdagsøkonomi, og reduserer risikoen for konflikt hvis dere skulle gå fra hverandre.
Fremtidsfullmakt
En fremtidsfullmakt gjør at du, mens du er frisk, kan bestemme hvem du vil skal ivareta dine interesser, den dagen du ikke klarer det selv.
Gaver og forskudd på arv
Ønsker du å gi bort større gaver eller forskudd på arv? Her kan du dokumentere gaver og forskudd på arv på en trygg og ryddig måte.
Testament
Et testament gir deg muligheten til å selv bestemme over hva som skal skje med det du eier etter at du har gått bort.

Usikker på hvilke juridiske avtaler du bør ha?

Svar på noen få enkle spørsmål og få en gratis behovsanalyse på under 2 minutter.


Hva lurer andre på?

 Justify har utviklet helt ny teknologi som hjelper deg å kartlegge en stor del av situasjonen din selv. Tiden til advokatene i Justify kan derfor brukes til juridisk kvalitetssjekk av sluttproduktet, i stedet for å innhente detaljer rundt din situasjon og skrive dokumenter.

  • Med Justify kan du enkelt kartlegge din situasjon ved å svare på noen spørsmål. Du får veiledning underveis med et språk som er lett å forstå. Justify tilpasser innhold i dokumentene tilpasset dine preferanser og din livssituasjon.
  • Justify vil varsle deg ved endringer i lovverket som vil ha betydning for deg.
  • Du vil få mulighet til å kommunisere digitalt med Justify sine advokater dersom du har spørsmål knyttet til arv, testament eller samboerforhold.
  • På Min side vil du ha tilgang til å kunne se dine dokumenter og gjøre endringer og tilpasninger ved behov.

Sikre dine interesser med en formuesfullmakt

Skade eller sykdom kan føre til at du plutselig eller over tid blir ute av stand til å ta vare på deg selv og din økonomi. En fremtidsfullmakt gir deg muligheten til selv å bestemme hvem som skal ta avgjørelser på dine vegne om dette skulle skje.

Samboerkontrakt kan spare deg for mye tull

Mange glemmer at samboere ikke har like rettigheter som par som er gift. Skulle forholdet ende i et brudd kan man fort kan stå tomhendt tilbake hvis man ikke har sikret seg gjennom en samboerkontrakt.


Tjenesten er utviklet av Justify AS, og tilbys til SpareBank 1 SMN sine kunder. Justify AS og søsterselskapet Justify Advokatfirma AS er ansvarlig for tjenesten. For support og andre henvendelser vedrørende denne tjenesten, vennligst chat med Justify AS på www.justify.no. Vi holder til i Stavanger, men hjelper deg uansett hvor du bor i landet.