Konfirmantar og andre som blir 15 år

Ungdom i gaten

Vi gir gåve og supertilbod på sparing til konfirmantar, og andre som blir 15 år i 2019.


Supertilbod på sparing

4,00 % fastrenteinnskot ved 6 månadar binding.
Inntil 100.000 kroner.

Tilbodet må nyttast innan 30.11.2019.

To digitale kinobillettar du kan bruke på deg sjølv eller saman med nokon andre.

Gåve til våre kundar

SpareBank 1 Søre Sunnmøre ønskjer å gi ei gåve til alle som konfirmerer seg eller blir 15 år i 2019. Vi gir to digitale kinobillettar som du kan bruke på deg sjølv eller saman med nokon andre. I tillegg gir vi eit supertilbod på sparing. Forutsetninga for å få gåve frå banken er du sett inn sparepengane dine, har bankkort og mobilbank hos oss.

Ikkje kunde?

Dette er ei gåve vi gir til våre kundar som har bankkort og mobilbank. Om du ikkje har det frå før kan vi hjelpe deg med det. Du må då ha med dine føresette og alle må legitimere seg med pass.

Ring gjerne kundesenteret vårt på telefon 70070000 om du har spørsmål.


Tips til deg

Hånd telefon og kort

Oversikt på mobilen

Mobilbanken er eit godt hjelpemiddel for å halde orden i eigen økonomi. Her kan du enkelt sjekke saldo og sjå kva du har brukt pengane dine på. Mobilbank er gratis å bruke og gratis å laste ned.

kort og penger under lupen

Bankkort

Alle mellom 13 og 17 år får gebyrfri bruk av konto og kort. Å bruke bankkort er den mest vanlege betalingsmåten. Frå fylte 13 år kan du få bankkort med mulegheit for netthandel.

Hånd og telefon med BankID

BankID

Du kan bruke BankID som elektronisk legitimasjon, identifisering og signering på nett. Frå du er 13 år kan du få BankID.