Når vi heier bygger vi kultur

Vi heier på alt det fantastiske som landet og alle lokalmiljøene kan by på. I SpareBank 1 bygger vi kultur for å heie som merkes i våre omgivelser, og for å være en støttespiller i nærmiljøene over hele landet. Vil du se hva som skjer lokalt, velg en av våre 12 banker.

Vi vil at folk skal lykkes i hverdagen

Og det enten målet er et eget hjem for familien eller en OL-medalje rundt halsen. Derfor heier vi på bedriftene der vi bor, den lokale idrettsklubben, landslaget i langrenn, og at du skal få til det du vil.

For oss er det å heie og være sponsor en del av sjela vår. Å få være med og gi tilbake til lokalsamfunnet og til det nasjonale fellesskapet er stort for oss.

Vi ønsker å være med der det settes spor.

Cold winter day. Little twins are having a lot of fun playing in fresh snow in the forest.

Sammen med Norges Skiforbud arrangerer vi Utetimen og Byttehelgen

Utetimen

Video placeholder image

 

En skoledag utenom det vanlige med Utetimen!

Vi heier på at barn skal være i aktivitet, og gjennom Utetimen hjelper vi lærere og frivillige i klubbene med å holde barna i aktivitet og jobbe på lag.

Med Utetimen kobles morsomme aktiviteter sammen med spennende oppgaver som skal løses. Barn og ungdom får utfoldet seg fysisk samtidig som de lærer mer om økonomi. 

 

Meld på skolen eller idrettsklubben

Få en ekstra gøy aktivitetsdag med Utetimen.

 

                                                                                               

Utetimen er et samarbeid mellom Norges Skiforbund og SpareBank 1. 

Byttehelgen

Video placeholder image

 

Vinn-vinn-vinn!

Vi heier på smarte løsninger som gjør at du får en bedre hverdagsøkonomi. Bli med på Norges største dugnad for brukt idrettsutstyr, og spar store beløp på kostbart utstyr. Utstyret er brukt, men det er like bra og noen nye kan glede seg over det! Finn fram utstyret du ikke bruker lenger fra boder og kjellere, ta med på Byttehelgen, og finn nytt utstyr. 

  • Den som kjøper gjør et kupp
  • Den som selger tjener penger
  • Samtidig som man støtter den lokale idrettsklubben som også tjener penger

Fantastisk, ikke sant?

 

Bli med dere også!

Gjør som 400 idrettsklubber har gjort de siste fire årene, og bli med å arrangere Byttehelgen. Finn ut hvordan deres idrettsklubb kan melde dere på for å arrangere Byttehelgen. Neste Byttehelg er 8. - 10. november 2019.

Byttehelgen er et samarbeid mellom Norges Skiforbund og SpareBank 1.

Hurra for landslaget!

Vi gratulerer skiheltene våre med de fantastiske resultatene i ski-VM i Seefeld 21. februar - 3. mars 2019! Og for en fest det ble! Det ble medaljerekord for Norge, som aldri tidligere har tatt flere gull og medaljer i et verdensmesterskap!

Vi heier på landslaget og gleder oss over å få være på sidelinja når de fortsetter å spre skiglede til alle i alle aldre! Og vi kunne ikke vært gladere! 

 

Heier du på noen? 

Med Spleis kan du støtte de du heier på! Opprett din egen Spleis her og støtt din hjertesak. 

spleis
{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }