Selskaper

SpareBank 1 Forvaltning

Din foretrukne partner for sparing og investering.

Hvem er vi?

SpareBank 1 Forvaltning leverer produkter og tjenester som effektiviserer og forenkler sparingen din. Samfunnsoppdraget vårt er å øke sparingen i Norge.

Selskapet består av datterselskapene:

Vi eies av SpareBank 1-bankene og LO.

Tjenestene vi tilbyr

SpareBank 1 Forvaltning ble etablert i 2021 for å samle og ytterligere styrke satsingen på spare- og investeringsområdet i SpareBank 1.

ODIN Forvaltning
ODIN forvaltning er en av Norges ledende fondsforvaltere. Selskapet investerer langsiktig i bærekraftige kvalitetsselskaper. ODIN leverer et bredt spekter av aksjefond, kombinasjonsfond og rentefond. Les mer om fondene her: Fondsoversikt ODIN

SpareBank 1 Kapitalforvaltning
SpareBank 1 Kapitalforvaltning bistår kunder med skreddersydde forvaltningsløsninger og finansstrategi  tilpasset den enkelte kundes behov. Les mer om investeringsprosessen og tjenestene her: Oversikt kapitalforvaltning

SpareBank 1 Verdipapirservice
SpareBank 1 Verdipapirservice bidrar med en rekke tjenester innenfor verdipapirmarkedet, blant annet kontoførertjenester og kontohold innenfor verdipapirmarkedet. Les mer her: Oversikt VPS-tjenester

Sparing - Et viktig område i folks hverdag og fremtid

Som summer interns i SpareBank 1 Forvaltning har Marie, Jørgen og Sondre fått i oppdrag å vinne slaget om de unge sparekundene. Vi har snakket med de fremadstormende studentene om deres viktigste funn, hva som har overrasket dem mest, hva de har lært og ikke minst – hvilke smarte sparegrep de selv har tatt.

Hjelper kundene med å oppfylle drømmer

– Langsiktig sparing og investering handler om økonomisk trygghet og oppfyllelsen av drømmer. Vårt samfunnsoppdrag er å øke sparingen i Norge. Det er et privilegium å jobbe mot et slikt mål og hjelpe kundene våre til en bedre økonomisk fremtid, sier Martin Graftås.

Les intervju med salgsansvarlig og spare- og investeringsøkonom i SpareBank 1 Forvaltning, Martin Graftås.

Karriere

Vi er et nyetablert selskap, men med ressursene til Norges nest største finansgruppering i ryggen. Vårt samfunnsoppdrag er tydelig: å øke sparingen i Norge. For å få til det, ønsker vi til enhver tid å komme i kontakt med dyktige og ambisiøse mennesker som tør å utfordre og tenke utenfor boksen.

Vil du bli en del av vårt talentfulle og hyggelige arbeidsmiljø? 
Ta gjerne kontakt med oss: 
hr-alliansesamarbeidet@sparebank1.no

Ledige stillinger legges ut fortløpende. Du kan også sende oss en åpen søknad.

Bærekraft i SpareBank 1 Forvaltning

Verden opplever store utfordringer knyttet til bærekraft. FNs bærekraftsmål definerer retningen verden må ta.

Vårt bidrag knyttet til bærekraft bygger på grunnfilosofien til SpareBank 1 der sparebankene er lokale, engasjerte og ansvarlige samfunnsaktører. SpareBank 1 som helhet jobber for å redusere sitt miljøfotavtrykk og støtte opp under bærekraftig omstilling blant annet gjennom produktutvikling, felles innkjøp og driften av datterselskapene.