Ja til brukt ikon

Byttehelgen

Har du gammelt skiutstyr liggende som ikke brukes? Eller trenger du utstyr til årets skisesong? Under Byttehelgen kommer gammelt fint utstyr til nytte igjen og du kan gjøre deg klar til skisesongen for en billig penge. Det er smart å både kjøpe og selge brukt!

Her kan du gjøre en god deal

Arrangør Innlevering av utstyr Salget starter Sted
Follebu skiklubb, Gausdal skilag og Vestringen IL 10. november kl. 10-11 Lørdag 10. november kl. 11-12:30 Fjerdum Skole, Østringsvegen - se kart
Tormod Skilag, Harpefoss og Sør-Fron IL 08.november kl. 16:30-17 08.november kl.17 Peer Gynt kjøpesenter, se kart
Midt-Gudbrandsdal Ride- og Kjøreklubb   25.november Grådalshaugen 14

Det arrangeres byttehelger i hele landet.
På byttehelgen.no er det samlet en oversikt over klubber og steder hvor det arrangeres byttehelger.

Slik fungerer Byttehelgen 

Før: Finn frem skiutstyr du ønsker å selge eller donere, og eventuelt foreslå en minstepris klubben forholder seg til. Finn ut hvor og når  du kan levere utstyret til nærmeste klubb som arrangerer. 

Under: Dra til din nærmeste Byttehelg og gjør et kupp! Du finner blant annet utstyr til alpint, langrenn og snowboard, ski, staver og støvler – og vafler så klart!

Du får hjelp av flinke folk til å finne riktig størrelse og utstyr som passer – og du kan betale med bankkort eller Vipps.

Se gjerne utstyrsguiden, for å velge riktig utstyr. 


Hvorfor heier vi på brukt?

SpareBank 1-bankene, Norges Skiforbund Langrenn og skiklubber over hele landet samarbeider om Byttehelgen. Slik får flere råd til å gå på ski og klubbene får litt bedre økonomi. En vinn-vinn situasjon! Det er smart å tenke brukt. 

Finn en klubb i nærheten av der du bor for å levere inn brukt utstyr eller for å gjøre et kupp! På byttehelgen.no har vi samlet en oversikt over klubber og steder hvor det arrangeres byttehelger. Finn din nærmeste Byttehelg.

"Alt brukt har jo vært nytt - for bare litt siden" 

Martin Jonsrud Sundby

"Jeg har alltid arvet ski fra min eldre bror"

Astrid Urenholdt Jacobsen

"Det e jo den som står på skia som vinn - utstyret kan jo itj gå tå seg sjøl!"

Niklas Dyrhaug