Få en smakebit av finansverden i sommer

Sommervikarer 2021

Lokalbanken søker studenter til sommervikarstillinger ved våre kontorer i Brønnøysund, Mosjøen og Mo i Rana. Totalt er vi på jakt etter 12 unge sommervikarer primært innenfor salg, veiledning, arbeid med lånesaker, kundemottak og service. 

Søknadsfrist: 3. april

Du liker både mennesker og systemer
Du er utadvendt, positiv og løsningsorientert
Du lærer raskt og kan jobbe selvstendig
Du er strukturert, arbeidsom og ansvarsfull

Søk på sommerjobb i Lokalbanken

Som sommervikar i Lokalbanken får du et innblikk i hva det vil si å jobbe i bank, avdekke behov, yte god service og veiledning. Vi har alltid kunden i fokus, og strekker oss langt for å gi gode kundeopplevelser i alle flater.  

De fleste av sommervikarstillingene innebærer salg, service og support – enten i kundemottak eller over telefon, e-post eller chat. Noen vil også jobbe parallelt med anti-hvitvaskoppgaver. I tillegg kan du søke sommerjobb i kredittstøtteavdelingen, hvor du kan bistå i prosessen med utstedelse av lån. 

Kvalifikasjoner

Du er en student som er i et bachelor- eller masterløp på høyskole- eller universitet. Gjerne innen salg, økonomi, digitalisering eller lignende. Det viktigste er at du kan tenke deg til å bli kjent med SpareBank 1 Helgeland, og gjøre en god jobb for kundene vår når vi andre faste ansatte skal ta ferie. 

Arbeidsbeskrivelse av stillinger

Kontaktperson

Jobb med salg og service i kundemottak

Arbeidssted:
  • Mo i Rana
  • Mosjøen
  • Brønnøysund

I kundemottaket er du bankens ansikt utad, og din oppgave er å møte kundene våre på best mulig måte. Dette er jobben for deg som liker å møte nye mennesker og som brenner for å lykkes med rådgivning, oppfølging og salg. 

Mo i Rana
Anne Kine Bustnes, banksjef privatmarked 
95754117 / anne.kine.bustnes@sbh.no 

Mosjøen:
Svein Hansen, banksjef privatmarked 
90864137 / svein.hansen@sbh.no

Brønnøysund:
Jørn Moen Aarøen, banksjef privatmarked 
91303255 / jorn.moen.aaroen@sbh.no

Jobb med kundeservice (privatmarked)

Arbeidssted:
  • Mosjøen

Bankens avdeling for kundeservice heter Direktebanken og ligger i Mosjøen. Sommervikarenes hovedoppgave er å veilede kunder på telefon i bruk av selvbetjente løsninger. Noen vil også jobbe med anti-hvitvaskoppgaver både i privat- og bedriftsmarkedet. Dette er jobben for deg som er teknisk god, og som brenner for å lykkes med rådgivning, oppfølging og salg. 

Atle Edvardsen, banksjef direktebanken
92623288 / atle.edvardsen@sbh.no

Jobb med kundeservice (bedriftsmarked)

Arbeidssted:
  • Mo i Rana

Ved bedriftssenteret bistår vi små og mellomstore bedriftskunder over hele Helgeland. En stor del av arbeidet er support på telefon eller e-post innen nettbank bedrift, elektroniske betalingsavtaler mm. Du må derfor ha kjennskap til bruk av ulike dataverktøy og evne til å sette deg inn i nye produkter og tjenester.

Kenneth Nilsson, leder bedriftssentret 
416 10 549 / kenneth.nilsson@sbh.no

Jobb med låneprosesser i avdeling for kredittstøtte

Arbeidssted:
  • Mo i Rana

Kredittstøtteavdelingens viktige oppgaver er å støtte og rådgi kunderådgiverne i banken, slik at de kan fokusere på gode kundeopplevelser. Det betyr blant annet å håndtere det praktiske rundt søknader om boliglån. Som en del av kredittstøtte vil du arbeide i saksflyten med kundelånene. 

Åse Lantz-Juløy, teamleder kredittstøtte
95123295 / ase.lantz.juloy@sbh.no

Les om våre tidligere sommervikarer

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }