Festivaler på Helgeland

Lokalbanken er stolt hovedsponsor av store og små festivaler på Helgeland, og bidrar til at helgelendingene på tvers av generasjoner får gode kulturtilbud som er tilgjengelig for alle.

Kunder i Lokalbanken mottar kundetilbud på e-post. Husk å sjekk samtykket i nett- og mobilbanken. 

Havnafestivalen 2019

Lokal bank - lokale drivkrefter

Festivalene i regionen er bygget på frivillighet og samarbeid. Lokalbanken er med på å styrke de frivillige drivkreftene ved å gi drivkraftmidler som en del av vårt Helgelandsløfte.

Stolt hovedsponsor av Helgelands største festivaler

SBH Trænafestivalen1

Trænafestivalen 10. - 13. juli 2024

Festivalen som er 33 nautiske mil langt til havs, er beskrevet av The Guardian som en av Europas beste festivaler, samt omtalt av BBC som en av de vakreste og mest avsidesliggende festivalene i verden. 

Les mer om festivalen her

Rootsfestivalen 2022, konsert, samarbeidspartner, Roots, Rootsen, festival, festivalsponsor, konserter,

Rootsfestivalen 10. - 13. juli 2024

Helgelands største kulturarrangement. Fire dager med musikk, kultur og topp festivalstemning midt i Brønnøysund sentrum.

Les mer om festivalen her

UTSOLGT!

Havnafestivalen 2022

Havnafestivalen 9. - 10. august 2024

Det inviteres til stor fest i Sandnessjøen når havnekanten gjøres om til festivalområde. En av de største festivalene på den vakre Helgelandskysten.

Les mer om festivalen her

Verket, Verket 2023, festival, event, arrangement, Verket musikkfestival, Mo i Rana, 2023

Verketfestivalen 23. - 24. august 2024

Helt på tampen av sommeren er det duket for den store festivalfinalen på Helgeland, på Revelen i Mo i Rana. Verketfestivalen er blitt et av sommerens høydepunkt for mange helgelendinger. 

Les mer om festivalen her

Oversikt over festivalsommeren på Helgeland ❤

Verket, Verket 2023, festival, event, arrangement, Verket musikkfestival, Mo i Rana, 2023
 • Festspillene Helgeland 29. juni - 6. juli
 • Havna på kaia 14. juni - 10. august 
 • Hemes Båt- og Fjordfestival 28. - 30. juni 
 • Rootsfestivalen 10. - 13. juli 
 • Trænafestivalen 10. - 13. juli
 • Sjarken 25. - 27. juli
 • Svartisenfestivalen 1. - 3. august
 • Hemnesjazz 1. - 4. august
 • Havnafestivalen 15. - 18. august
 • Klemetspelet 15. - 18. august
 • Verket musikkfestival 23. - 24. august
{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }