Hvem ser vi etter

Vi er på jakt etter deg med ambisjoner og som kan være en god ambassadører for SpareBank 1.


SpareBank 1 er opptatt av å støtte, bygge og utvikle samfunnet vi alle er en del av.

Skal vi følge opp våre ambisjoner og nå våre mål, er vi avhengig av ansatte som bidrar med innsats, kompetanse og engasjement.

Vi er en kompetent og ledende bedrift i Østfold og Akershus syd med et bredt spekter av finansielle tjenester og produkter. Vi er en dyktig finansiell samtalepartner som hjelper våre kunder til å løse komplekse problemstillinger.

Vi er stolte over at våre tjenester skaper verdier og trygghet for våre kunder, og for å kunne ha suksess, må vi vokse og utvikle oss både som individer og som bedrift. Våre holdninger, visjonen og verdigrunnlag er viktige elementer for å hjelpe oss til slik utvikling og vekst. 
 

Blir du en god representant for banken?

Vi søker deg som kan være en god representant for bedriften, og som har en adferd som oppfattes som tillitsvekkende, ærlig og redelig. 

Er du en person med ambisjoner, har ønske om å utvikle deg som person og faglig, kan du være den vi ønsker å ha med på laget.
 

Vi skal kjennetegnes av dyktighet og å bry oss

Vi trenger dyktige medarbeidere for å kunne tilby kundene den beste rådgivning og kundeopplevelse. Vi skal ha et arbeidsmiljø og en prestasjonskultur som tiltrekker og videreutvikler engasjerte og kompetente medarbeidere. Som medarbeider i banken tar du ansvar, respekterer dine kollegaer og viser evne til stadig forbedring.

Hver og en av oss skal forstå og etterleve vårt rammeverk og etiske retningslinjer, samtidig som vi må hjelpe andre til å gjøre det samme. Dersom det oppstår overtredelser av disse eller det er mistanke om slik adferd, vil det bli iverksatt undersøkelser. Vi oppmuntres til å uttrykke våre bekymringer og varsle med hensyn til eventuelle brudd på retningslinjer. Banken er forpliktet til å beskytte enkeltpersoner som informerer om mulige brudd på disse.

Vi skal behandle kolleger, kunder og andre realt, med respekt, verdighet og høflighet og er forpliktet til å bevare et trygt arbeidsmiljø, fritt for diskriminering og mobbing. Vi skal opptre sosialt ansvarlig og i tråd med normene i samfunnet. Vi skal støtte aktiviteter som søker å eliminere korrupsjon og finansiell kriminalitet. Vi skal oppmuntre til aktiviteter som bygger kunnskap og kultur i lokalsamfunnet.

Våre kunder og kolleger har tillit til oss på grunn av profesjonalitet og integritet. Pålitelighet må alltid prege vårt omdømme. Vi skal ha en adferd som gjør at vi er en profesjonell og samfunnsbevisst aktør som bryr seg.