Søk støtte

Brenner du for en god sak? Vi støtter formål som bidrar til et tryggere, gladere, og bedre lokalsamfunn for deg som bor i Østfold og Akershus syd.

soa-fredrikstenstafetten-halden.jpg

Kjære alle dere som holder liv i frivilligheten og kulturlivet

Koronaviruset påvirker oss alle, og vi vet at det også rammer lokalsamfunnene våre hardt. Viktige inntektsgivende arrangement som cuper og andre aktiviteter er avlyst, og konsertlokaler, idrettshaller og klubbhus er stengt.

Nå gir vi dere mulighetene til å søke om ekstra koronastøtte. Søknadsfrist er 1 mai. 

Slik søker du om koronastøtte

  1. Formålet du søker til må være allment tilgjengelig og bidra positivt for mange, og det skal være lokalt og innenfor Østfold eller Akershus syd. Vi støtter ikke enkeltpersoner som søker støtte mest til egen glede eller personlig utvikling. Heller ikke formål som hører inn under offentlig, politisk eller religiøs kjernevirksomhet. Når vi vurderer søknader legger vi vekt på at pengene skal gis til noe eller til noen som er rammet av koronakrisen. 
  2. Husk å beskrive tydelig hvem som står bak søknaden, hva pengene skal brukes til og hvem som drar nytte av initiativet. Kontaktperson må være over 18 år.
  3. Når du starter søknaden blir du bedt om å lage en profil med kontaktinfo sammen med søknaden.
  4. Søknader behandles av et utvalg, og du vil få svar så snart søknaden er behandlet. Vi varsler og betaler ut penger etter hvert som søknadene er ferdig behandlet.  Alle som søker kan dessverre ikke få støtte, selv om de er innenfor kriteriene for hva vi støtter. Vi har en begrenset pott til dette. 

Gå til Søknadskjema


Lurer du på noe? Ta kontakt med oss på kontakt@sparebank1oa.noVårt samfunnsansvar

Vi heier på vår region og alt det fantastiske som Østfold og Follo har å by på! Vi er opptatt av å støtte opp under tiltak som bidrar til vekst og utvikling av regionen, og jobber kontinuerlig for at Østfold og Follo skal  være et godt sted å leve og drive næringsvirksomhet. Prosjektene vi gjerne støtter, skaper engasjement, har verdi over tid og gir nytte og glede til mange. Vi har de siste ti årene bidratt med 500 millioner kroner i gave og støtte til små og store prosjekter. 


Velg område og beløp 

Kriterier for å søke støtte