Idrettens bank

Idrett gir glede og mestring, samhold og bolyst, i både små og store lokalsamfunn.​ Bak all idrettsgleden er frivillighet og dugnadsvilje den viktigste drivkraften.

Som idrettens støttespiller og samarbeidspartner med Norges Idrettsforbund, bidrar vi til gode rammer der vi kan. Med støtte til de gode prosjektene, og enkle og trygge løsninger for økonomien. 


Bank+Regnskap = enklere hverdag

Har du full kontroll på idrettslagets regnskap og økonomi? Med bank og regnskap i én pakke, samles alt rundt idrettslagets økonomi på ett sted. Du får regnskapsprogram som snakker med KlubbAdmin, slik at dere kan hente informasjon rett fra NIFs medlemssystem. Vi ivaretar også idrettens egne lovkrav, blant annet kravet om dobbel godkjenning av betalinger.

 • Regnskapsfører og rådgivning når dere trenger det.
 • Regnskapsprogram som er enkelt og fleksibelt.

Fleksibilitet som passer ditt idrettslag

Hos oss kan du velge mellom flere ulike regnskapssystemer - sammen finner vi det systemet som passer akkurat ditt idrettslag.

Gjør alt selv

 • For deg som vil gjøre mest mulig på egen hånd. 
 • Support og teknisk bistand i bruk av økonomisystemet.
 • Veilledning til hvordan du skal føre regnskapet selv.

Gjør litt selv

 • For deg som vil gjøre litt av jobben selv - sammen blir vi enige om hvem som gjør hva.
 • Rådgivning innen økonomi og regnskap ved behov. 
 • Support og teknisk bistand i bruk av økonomisystemet.

Sett bort alt

 • Vi tar hele jobben så du kan konsentrere deg om driften.
 • Løpende økonomisk rådgivning og mulighet for ekstra bistand ved behov.
 • Support og teknisk bistand i bruk av økonomisystemet.
   

Bank+Regnskap =

Fører du regnskap for en klubb eller et lag? Kassererjobben er ofte tidkrevende arbeid, og det kan være vanskelig å vite om regnskapet til en hver tid oppfyller idrettens lovkrav.

Med Bank+Regnskap blir jobben enklere og mer oversiktlig, og du kan bruke mer tid til å heie på laget ditt.

 

 


 

 • Du kan velge det regnskapsprogrammet som passer best for behovene til idrettslaget.
   
 • Er det noe du ikke forstår i regnskapsprogrammet, hjelper vi deg. Vi gir veiledning til hvordan du skal føre hele eller deler av regnskapet selv.
   
 • Bank+Regnskap er fleksibelt og tilpasses idrettslaget ditt – alt etter hvor mye du vil gjøre selv, eller sette bort. 
 • Har idrettslaget ditt i perioder behov for ekstra bistand med økonomiarbeidet, for eksempel i forbindelse med større arrangementer? Med Bank+Regnskap tilpasser vi våre leveranser etter deres behov fortløpende.

Mindre jobb og bedre resultat med regnskapsfører

Med millioner kroner i omsetning og arrangementer med hundretusenvis av kroner i budsjett, valgte skiavdelingen i Hommelvik IL å benytte seg av en regnskapsfører for å få orden på økonomiarbeidet.

Enklere medlemshåndtering med KlubbAdmin

KlubbAdmin er et medlemssystem av og for idretten. Vårt regnskapsprogram snakker med KlubbAdmin, slik at medlemshåndteringen blir enklere for idrettslaget.

Verktøykasse fra Norges Idrettsforbund

Visste du at NIF har en smart verktøykasse for klubber og idrettslag på sine nettsider? Her finner du idrettens egne lovnormer, veiledning, informasjon, forslag til interne rutiner, maler og verktøy dere står fritt til å bruke. Gå til verktøykassen på nif.no


Ja til brukt!

Dessverre setter økonomi en stopper for at mange barn og unge kan delta i idretten. Sånn kan vi ikke ha det! Derfor ønsker vi å gi flere muligheten til å være med i fellesskapet.

Skibanken

Skibanken er Norges eneste bank med ski som valuta. Sportsbransjen rydder lageret for utstyr som ellers ikke ville ha blitt solgt, og SpareBank 1-bankene deler ut utstyret til de som tar ansvar for at det brukes igjen og igjen.

Byttehelgen

Byttehelgen arrangeres av klubber over hele landet, og er Norges største dugnad for kjøp og salg av brukt skiutstyr. Både selger, kjøper og klubb får litt bedre økonomi gjennom bruktmarkedene. Byttehelgen arrangeres to ganger i året. 

Søk støtte til et godt prosjekt

Utvikling i lokalmiljøet gjør at vi har det bra der vi bor. Det ønsker SpareBank 1 å bidra til, og i fjor ga vi tilbake 278 millioner i samfunnsutbytte og 100 millioner til sponsorater – lokalt og nasjonalt. Har idrettslaget en god idè eller et prosjekt dere trenger støtte til? Kanskje vi kan hjelpe.

Bærekraft i idrettslaget

Idretten er en viktig pådriver for å skape forståelse og engasjement for bærekraft. For å bidra i dette arbeidet bør idrettslaget jobbe målrettet innenfor tre overordnede dimensjoner: Grønn omstilling, sosial inkludering og ansvarlig drift.
Sjekk hvordan idrettslaget kan jobbe med bærekraft