Viktig informasjon relatert til koronaviruset

Koronaviruset fører til mye usikkerhet. Hva gjør jeg hvis jeg blir permittert? Hva skjer med sparepengene mine?  Hva dekker reiseforsikringen? 

Trenger du avdragsfrihet?

Er du permittert eller har mistet inntekten på grunn av koronakrisen? Nå kan du søke om avdragsfrihet på alle typer lån.

Søk om avdragsfrihet

Frilanser eller enkeltpersonforetak?

Hvis du er frilanser eller driver et enkeltpersonforetak og har mistet inntekt på grunn av koronakrisen kan du søke om kortsiktig lån.

Søk om kortsiktig lån

Reise til utsatte områder

Har du vært eller skal du på reise? Her finner du informasjon, spørsmål og svar om forsikring og koronaviruset.

Se hva forsikringen dekker

Permittering og pensjon

Dersom du blir permittert, får dette konsekvenser også for pensjonssparingen din. Her kan du se hva du bør være oppmerksom på.

Les mer om pensjon

Vi deltar i dugnaden for å stoppe koronaspredning

Dørene på våre kontorer er nå låst. Det betyr ikke at banken er stengt, men at du må avtale møter med rådgiver på forhånd. Vi anbefaler så langt det er mulig at møter gjennomføres på telefon og video. Ta kontakt med din rådgiver eller vårt kundesenter på 915 07300, så hjelper vi deg.


korona ikon

Spørsmål og svar

Uroen i børsmarket – hva gjør jeg nå?

Ønsker du å vite mer om hva som skjer med fondsplasseringene dine? Da kan du finne nyttig informasjon på bloggen til ODIN Forvaltning. ODIN legger også ut webinarer der du kan holde deg oppdatert på markedsuroen.


Hva skjer på børsen?

De fleste av oss blir påvirket av det som nå skjer. Fra å være et virusutbrudd lokalt i Kina for ikke mange uker siden, har koronaviruset nå tatt grep om nesten hele verden.

Vi vil hjelpe folk og bedrifter gjennom krisen

Konsekvensene av koronaviruset kan bli alvorlige. Det handler om helse og det handler om økonomi. Og det er fortsatt alt for tidlig å si noe om hvor lenge det vil vare eller hvor store følger det vil gi. Samtidig lover vi i SpareBank 1 SMN å gjøre alt vi kan for å begrense konsekvensene for folk, næringsliv og samfunn.

Hvordan påvirkes bedriften av korona?

Mange bedrifter står overfor en krevende situasjon som en konsekvens av koronaviruset.

Les om hvordan vi kan hjelpe bedriften din.