Regnskaps- og skatterådgivning

Med en kompleks økonomi kommer ofte behov for bistand innen skatterådgivning, regnskapsrapportering og generasjonsskifte. Våre jurister, skatterådgivere og forretningsførere har spesialkompetanse og bred erfaring med å hjelpe investeringselskap/ holdingselskap og deres eiere, samt andre formuende privatpersoner.

Hos oss får du...

Skatterådgivning for deg og din bedrift.

Bistand til rapportering og skattemelding.

Tilgang til rådgivere med erfaring og kompetanse innen generasjonsskifte.

Hjelp til stort og smått

Våre rådgivere hjelper deg med alt fra skattemessig planlegging og generasjonsskifte, til utfylling av skattemeldingen. Mange av våre kunder har en mer kompleks økonomi, og for mange blir det en tidkrevende øvelse å ivareta lovpålagte krav om rapportering.

Hos oss får du hjelp til å finne de beste løsningene for din økonomi, og en forretningsfører som har spesialisert seg på investeringsselskap og finansielle plasseringer.

Investeringsselskap eller holdingselskap?

Mange etablerer et eget selskap for å håndtere verdier og eiendeler. Hos oss får du hjelp til både selskapsetablering, lovpålagt skatte- og regnskapsrapportering og tett oppfølging fra rådgivere som kjenner deg og din virksomhet.

Spesialkompetanse på generasjonsskifte og kjøp og salg av virksomheter

Når man planlegger for fremtiden er det avgjørende at valgene du tar ivaretar verdiene på en hensiktsmessig måte. Enten du skal selge en virksomhet, overlate stafettpinnen til neste generasjon eller optimalisere selskapsstrukturen er det godt å ha gode rådgivere med i prosessen. Sammen med deg finner vi helhetlige løsninger til det beste for virksomheten din. 

Ta en prat med oss!

Espen Temre
Spesialrådgiver skatt
Tlf. 995 09 195
Marianne Sannes
Spesialrådgiver skatt
Tlf. 911 92 720
Øyvind Harila
Spesialrådgiver skatt
Tlf. 926 29 549
Kristin Snuruås Haugen
Teamleder Private Accounting
Tlf. 410 86 482

Kundeservice Private Banking

Telefon: 915 07300

E-post: privatebanking@smn.no

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere!