Hvordan sier jeg opp en forsikring?

Bedrift- eller landbruksforsikring? - se her

Skadeforsikringer
Send oss en melding i
nettbanken eller kontakt oss så hjelper vi deg. Vi trenger å vite avtalenummeret og hvilken forsikring det gjelder. Hvis en forsikring skal flyttes til annet selskap, får vi beskjed fra selskapet som overtar forsikringen, så da trenger du ikke å gjøre noe. Om du flytter forsikringen til oss gir vi beskjed til den andre selskapet om at vi tar over avtalen.

Kjøretøy
Har du solgt kjøretøyet, vil forsikringen automatisk avsluttes den dagen Statens Vegvesen registrerer melding om eierskifte (salgsmelding). Det samme gjelder om kjøretøyet er kondemnert.

Innboforsikring
For å si opp innboforsikringen kan du kan du logge inn i mine forsikringer, mobilbanken eller nettbanken og velge innboforsikring. Under forsikringsdetaljer finner du "Avslutt forsikringen". Vil du bare endre adresse gjør du det her

Reiseforsikring
Reiseforsikringen er inngått som en ettårsavtale. Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ønsker å avslutte avtalen, så vil avtalen avsluttes ved hovedforfall. Ved overgang/flytting av forsikringer til et annet forsikringsselskap vil nytt forsikringsselskap overta avtalen. Dette gjøres som regel i løpet av en måned fra vi mottar varsling om flytting.
 

Personforsikringer
For å si opp en personforsikring kan du logge inn i mine forsikringer, mobilbanken eller nettbanken og velge forsikringen du ønsker å si opp. Under forsikringsdetaljer finner du "Avslutt forsikringen". Husk at du kan ha flere av samme personforsikring, så når du kjøper hos et forsikringsselskap vil den ikke automatisk avsluttes hos et annet.

NB: Hvis du sier opp en personforsikring fordi du skal flytte den til et annet forsikringsselskap, bør du lese deg opp på hvilke regler som gjelder for deg. Det nye forsikringsselskapet kan gi deg avslag, tilleggspremie eller begrensning på dekninger du har i dag og her ser du hva som gjelder av regler

Ønsker du hjelp kan du kontakte oss