Talentstipend G9alt

 

SpareBank 1 SR-Bank etablerte i 1999 talentfondet G9alt. Siden 2000 har vi delt ut over 17 millioner kroner til talentfull ungdom i Rogaland, Vestland og Agder-fylkene.

I 2018 gikk vi sammen med Sparebankstiftelsen SR-Bank og etablerte stiftelsen G9alt Talentutvikling og skal frem til 2023 dele ut inntil 5 millioner kroner til talentfull ungdom. 

Video placeholder image

Her kan du se den digitale samlingen for vinnerne av G9alt-stipend for 2021.

 

Krav til søknaden

Ungdommer i alderen 16-25 år som har bestemte talenter og interesser oppfordres til å søke. Dette gjelder både enkeltpersoner og grupper.

Personer som har kjennskap til talenter oppfordres spesielt til å sende inn forslag. Søkeren bør ha tilhørighet til Rogaland, Agder eller Vestland, eller ha planer om å bosette seg i ett av fylkene. Alle kandidatene som søker skal vurderes av styret, som også kan vise fleksibilitet i grensetilfeller.

Søknaden skal inneholde personlige opplysninger, referanser samt en begrunnelse for hvorfor man mener at talentet bør få G9alt-stipend. Søknaden skal fylles ut elektronisk.

Informasjon om offentliggjøringen

Informasjon om vinnere vil bli gitt elektronisk via e-post. Det er derfor viktig at din e-postadresse er korrekt. Styret gir ingen kommentar til søknadene.