Refinansiering av boliglån

Å refinansiere betyr ganske enkelt å gjøre endringer på lånet ditt. Det kan være å flytte boliglån fra en annen bank, øke boliglånet ditt, slå sammen lån, eller gjøre endringer for å få ned de månedlige låneutgiftene dine.

Boliglån tilpasset deg og din økonomi.
Full oversikt i nett- og mobilbank.
Hjelp fra en rådgiver når du trenger det.

Du kan refinansiere ved å ...

Noen ganger har du gjerne behov for å låne mer penger av banken, for eksempel hvis du trenger lån til oppussing eller andre investeringer på boligen og sparepengene ikke strekker til.

Det kan da være fornuftig å øke boliglånet ditt fremfor å ta opp et annet lån med høyere rente.

Har du boliglån i en annen bank, men kunne tenkt deg et tilbud fra oss? Send en lånesøknad og snakk med en av våre rådgivere, så vil du se at det lønner seg å flytte boliglånet til oss.

Og du – en lånesøknad er helt uforpliktende.

Har du flere lån, kan det lønne seg å slå disse til ett lån. Du får da én rente og én nedbetalingsplan, og de månedlige utgiftene dine kan bli lavere. 

Ta kontakt med oss for å se på muligheter for å slå sammen lån.

Vi vet at økonomien din endrer seg over tid, og har du hatt boliglån i noen år kan det dukke opp behov for å gjøre endringer på dette.

  • Har boligen din steget i verdi, kan du få bedre betingelser på lånet ditt
  • Har du betalt ned en god del på lånet ditt, kan du vurdere et flexilån
  • Er du bekymret for fremtiden, kan det være at du bør binde deler av lånet ditt med fastrente

Ta kontakt med oss i dag for å få en prat om det er grep som bør gjøres på ditt lån for å gi deg en bedre økonomisk hverdag.

Priseksempel: Nominell rente er 4,61 %. Effektiv rente er 4,77 %. Låner du 2 millioner over 25 år koster lånet 1.392.462 og du betaler totalt 3.392.462.. Priseksempelet gjelder boliglån for unge.

Hva er boligen verdt?

Skal du refinansiere, bør det settes et estimat på hva boligen din er verdt i dag, siden det i stor grad er boligens verdi som legger grunnlaget for lånet ditt. Banken kan gi deg et estimat, men ønsker du en mer nøyaktig verdivurdering kan det være lurt å kontakte en eiendomsmegler for å ta en titt på boligen.

Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no