Smart bilforsikring

Smart bilforsikring gir deg enda flere fordeler sammenlignet med tradisjonell bilforsikring.

Slipp bekymringen for kjørelengden - betal kun for det du kjører.
Lavere pris hvis du har god flyt i kjøringen. Uansett ikke høyere.
Bli en bedre sjåfør, med live tilbakemeldinger og kjørescore.Ikke tenk på kjørelengden

Er du en av dem som frykter at du har kjørt lenger enn hva du har oppgitt til forsikringsselskapet? Frykt ikke mer. Nå finnes det en smart bilforsikring for deg!


Slik virker Smart bilforsikring

Smart bilforsikring gir deg fordeler dersom du kjører med flyt og bidrar til å redusere risikoen for skader. Med en smartplugg i bilen og en app på telefonen er du i gang med Smart bilforsikring og kan oppnå lavere pris og andre fordeler på bilforsikringen din. Du får uansett ikke høyere pris.

Du får tilsendt en smartplugg som du enkelt setter i bilen din. Den kobles via Bluetooth til en egen app som heter Spinn, og så er du klar til å kjøre.


Smart bilforsikring - en ny type forsikring

Personvern og bruk av data

Vi tar personvern veldig alvorlig. Dataene og informasjonen vi samler inn vil vi kun bruke til å fastsette prisen på din forsikring, i tillegg til at den gir deg som sjåfør tilbakemeldinger på kjøringen din. Vi henter for eksempel ikke inn informasjon om hvor du befinner deg, eller hvor fort du kjører i forhold til fartsgrensene. Vi vil aldri bruke dataene i oppgjørssammenheng. Se video for å lære mer om personvern og Smart bilforsikring.

Spinn-appen

For å ta i bruk Smart bilforsikring trenger du Spinn-appen og en smartplugg i bilen.

Har du hatt uhell eller skade på bilen?


Hva lurer andre på?

Best i test på skadeforsikring og skadeoppgjør

Norsk kundebarometer kåret i 2018 SpareBank 1 til bransjevinner i kategorien skadeforsikring, og eneste blant de 4 forsikringsselskapene i testen med 5 stjerner. Vi har de mest fornøyde og lojale forsikringskundene, for andre år på rad. Våre kunder er også de mest fornøyde kundene etter skadeoppgjør fire år på rad ifølge EPSI 2018.

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no

Forsikringen leveres av SpareBank 1 Forsikring