Om SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge

Vi er landsdelens ledende totalleverandør av regnskaps- og rådgivningstjenester for bedrifter, lag og foreninger, uavhengig av bransje og bankforbindelse.

Hvorfor velge oss på regnskap?

Nettbaserte løsninger automatiserer stadig flere av de regnskapsmessige oppgavene. Hos oss får du regnskapsprogrammer som forenkler dine daglige gjøremål, samtidig som hjelpen aldri er langt unna når du trenger den. Du får en fast regnskapsfører som kjenner deg og din bedrift, og som samarbeider tett med våre fagspesialister når du trenger det lille ekstra.

Vår visjon 

SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge har som en del av SpareBank 1 Nord-Norge-konsernet visjonen For Nord-Norge!

Så enkel, men også så ambisiøs og krevende.

Vi skal være:

  • et konsern for alle typer kunder i hele landsdelen, som ser den enkelte og lager skreddersydde løsninger, en pådriver for folk og næringsliv, og for trivsel og skapervilje i vår region.
  • et mulighetenes konsern. Vi skal være en samarbeidspartner for et aktivt næringsliv, et levende lokalsamfunn og et kulturelt mangfold omkring oss. 

Disse tre områdene må bedriften din lykkes med for å overleve

Forskning viser at de beste bedriftene i verdens suksess i stor grad skyldes at de lykkes med tre spesifikke områder.

Jobbe hos oss? 

SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge er landsdelens største miljø innen regnskap, lønn og rådgivning. Vi vokser stadig, og er alltid på jakt etter både nyutdannede og mer erfarne økonomihoder som kan bidra til å skape fremtidens regnskapshus.


Kontakt oss

Telefon
416 09 999 eller
915 02244

Våre kontorer
Finn ditt regnskapshus