Innlandets matpris

Hvem vil du skal vinne heder, ære og 25.000 kroner?
SpareBank 1 Østlandet og Innlandet- og Akershus Bondelag deler ut en pris til en god ambassadør for lokale råvarer.

Avsteming avsluttet - Hvem skal vinne Innlandets matpris?

Avstemningen er avsluttet og vinneren offentliggjøres søndag 19. september under Midt i matfatet i Vikingskipet.


Årets kandidater

Julie & Sjur Sigstad, Sigstad gård på Biri

Sigstad Gård startet opp med utegris i 2017, og jobber med å koble reiseliv og landbruk. De har nå et 3 års prosjekt hvor fokuset er å utvikle nye produkter og måter å jobbe på. Dette for å benytte mest mulig av egen gård, eget korn, eget kjøtt og hage, samt øke samarbeid med de lokale rundt seg.

Nora Sandberg

Aktiv melkebonde som har blitt influenser. Hun formidler livet som melkebonde gjennom Sosiale medier på en ærlig, morsom og engasjerende måte.

Ida Gillebo

Ida Gillebo er grønnsaksbonde med mangfold av slaktegris, geiter og hester på gården . Hos henne kan både privatpersoner og aktører innen hotell næringa hente kilovis med grønt hver helg hele sommeren. Hun har eget gårdsutsalg og selvbetjeningsbod i tillegg til å levere gjennom Gudbrandsdals mat.

Dyrk Mølle v/Ingrid og Aasmund Gardseth

Bygg blir til mat 500 moh. Ingrid er ernæringsfysiolog, grunder og har investert i egen mølle på gården som hun driver sammen med mannen Aasmund, på Tynset. Hun er også aktiv som foredragsholder og har fått stor oppmerksomhet i markedet og mediene. Hun er en fantastisk blid person og fremmer bygg i Norge på en veldig god måte.

Slik gjennomføres konkurransen

Alle kan foreslå kandidater frem til 30. august 2021. Av alle kandidatene som foreslås i konkurransen, vil representanter fra SpareBank 1 Østlandet og Innlandet- og Akershus Bondelag plukke ut fire bedrifter som går videre til en åpen avstemning på nett.

De fire utvalgte kandidatene vil synliggjøres via våre og bondelaget sine nett- og Facebooksider i september, slik at alle som ønsker kan gi sin stemme. Avstemningen vil foregå fra 6. til 13. september og vinneren er den av de fire som får flest stemmer. Vinneren blir presentert på Midt i Matfatet 19. september 2021.

Konkurransen gjennomføres i samarbeid med Innlandet Bondelag og Akershus Bondelag.

Hvem kan foreslå og stemme?
Alle kan foreslå en kandidat til Innlandets matpris. Kandidaten kan være en enkeltperson eller en bedrift.

Hvem kan foreslås?
Kandidaten du foreslår bør inneha en eller flere av følgende kriterier:

  • Fremmer mat og landbruket på en positiv måte
  • Er nyskapende, fremtidsrettet og viser innovasjonsevne
  • Er en god ambassadør og bidrar til økt optimisme og rekruttering i næringen
  • Har forankring i Innlandet eller Akershus med fokus på lokalprodusert mat.

Du kan foreslå kandidater frem til 30. august 2021. 

Kan man foreslå selg selv kandiat?
Ja, du kan godt foreslå deg selv som kandidat.

Hva er premien?
Kandidatene konkurrerer om en premie på kr 25.000,-.

Når og hvordan vet jeg hvem som har vunnet?
Av alle kandidatene som foreslås i konkurransen, vil representanter fra SpareBank 1 Østlandet og Innlandet- og Akershus Bondelag plukke ut fire kandidater. Disse vil synliggjøres via Facebook og de respektives nettsider i september, slik at alle som ønsker kan være med å stemme frem sin favoritt. 

Avstemningen mellom de fire utvalgte kandidatene avholdes mellom 6. til 13. september. Vinneren er den av de fire som får flest stemmer. Vinneren blir presentert på Midt i Matfatet 2021.

Hva skjer med mine personopplysninger?
Du legger ikke igjen personopplysninger. Du skal kun registrere informasjon om den du mener bør vinne eller den du stemmer på.

SpareBank 1 Østlandet som administrator
Som administrator forbeholder banken seg retten til å slette innlegg med personangrep, diskriminerende ytringer, reklame, pornografi, innhold som strider mot opphavsrett eller som på annen måte strider mot norsk lov.
Det samme gjelder innlegg som er irrelevante, i den forstand at de omhandler helt andre temaer enn beskrevet i konkurransereglene.

Diskvalifisering ved regelbrudd
SpareBank 1 Østlandet forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltagere som jukser eller bryter konkurransereglene.

Endring i konkurransereglene
SpareBank 1 Østlandet forbeholder seg retten både før, under og etter konkurransen, til å gjøre endringer i konkurransen og dens vilkår for å delta.

Aksept av konkurransereglene
Ved å delta i konkurransen har deltakeren akseptert disse konkurransereglene.