Regnskap

Her får du alt du trenger for å holde orden på regnskapet – enten du vil gjøre regnskapsføringen selv eller sette bort hele eller deler av jobben til en regnskapsfører.

SpareBank 1 Regnskap

Et komplett regnskapsprogram som forener regnskapet ditt og banken din i perfekt harmoni. 


Regnskapstjenester

Gjennom vårt regnskapsbyrå SpareBank 1 ForretningsPartner Østlandet kan vi hjelpe bedriften din med hele spekteret av regnskapstjenester og rådgivning.

Regnskapsprogram

Et godt regnskapsprogram er viktig i en hektisk hverdag. Vi hjelper deg å finne det som passer best for din bedrift.

Regnskapsfører

Vil du bruke tiden din på andre ting enn regnskap, kan du sette bort hele eller deler av jobben til oss.

Lønn

Har bedriften ansatte, kan vi ta oss av alt knyttet til utbetaling og innrapportering av lønn.

Årsregnskap

Overlat årsoppgjøret til oss, så kan du være trygg på at årsregnskap og skattemelding leveres etter gjeldende lover og regler.

HR-tjenester

Trenger bedriften hjelp i en ansettelsesprosess eller med personalsaker? Vi kan bistå i alle faser av arbeidsforholdet.

En komplett sparringspartner

Vi ønsker å bidra til at nettopp din bedrift lykkes. Hos regnskapsbyrået vårt får du hjelp av dyktige regnskapsrådgivere og spesialister innenfor en rekke ulike fagområder. 

Regnskapsguiden

Syns du regnskap er vanskelig? Fortvil ikke! Vi forklarer ord og uttrykk du bør ha et forhold til hvis du skal føre eller forstå regnskapet i bedriften din. 

Illustrasjon av mann som forklarer grunnleggende regnskap

Kan jeg føre regnskapet selv?

Det er ingen lov som hindrer deg i å føre regnskapet for bedriften din selv. Har du lite eller ingen erfaring med regnskapsføring, er det likevel lurt å bruke en regnskapsfører – i alle fall til å begynne med. Les mer om å føre eget regnskap.

Nyheter om regnskap

Her finner du historier som gir deg inspirasjon til hvordan du kan få en enklere hverdag med bank og regnskapstjenester på samme sted.

Regnskapsføreren – en økonomisk og digital rådgiver

Å helt eller delvis sette bort regnskapet handler i dag om mye mer enn kun regnskapsføring. Det handler også om å finne en god rådgivende partner.

Lønn – brobyggeren mellom HR og regnskap

Mange synes lønn er stress. Gi det til noen som kan det, sier Rita Moen, leder lønn i SpareBank 1 ForretningsPartner Østlandet på Kjeller.

SpareBank 1 Regnskap vokser med bedriften

Økonomileder Dag Terje Bjørlo var ikke i tvil om at SpareBank 1 Regnskap ville fungere godt for Dekklåven, med sine 11 ansatte og 75 millioner i omsetning.