Bedrift

Vi gir idrett og frivillighet ekstra koronakroner

Flere lag og foreninger sliter som følge av koronakrisen. For å hjelpe våre samarbeidspartnere deler vi nå ut ekstraordinære gavemidler til de som er hardest rammet. Hensikten er å sikre aktiviteter og tilbud for barn og unge fremover.


Koronatiltak for bedrifter

Gjennom myndighetenes nye lånegarantiordning er målet at bankene skal få større handlingsrom til å bistå bedrifter rammet av koronakrisen. - Vi skal følge opp og gjøre vårt beste for å hjelpe levedyktige bedrifter til å holde hjulene i gang, sier Hans Olav Wedvik, konserndirektør for bedriftsmarked.

Støtt de lokale bedriftene

Mange bedrifter går gjennom en tøff tid. For de bedriftene som fortsatt holder åpent, er det viktig å holde hjulene i gang. For å gjøre det, trenger de hjelp fra kundene sine – oss.

Få raskt betalt med factoring

Har du mye utestående eller betaler kundene dine for sent?
Med factoring får bedriften din tilgang til den kapitalen som er bundet i kundefordringer.

SpareBank 1 Factoring kan utføre fakturaoppfølging for deg og finansiere inntil 90% av fakturabeløpet samme dag. Gjelder også utland og eksport.Ønsker du å bestille tjenester og produkter?


Viktig info om godkjenning av betalinger via regnskapssystem

Ved bestilling av tjenesten Filoverføring via regnskapssystem (SFTP bankintegrasjon) kan man ikke lenger for nye avtaler velge kun å godkjenne betalingene i regnskapssystemet.

Betalingene må i stedet godkjennes i nettbank eller mobilbank bedrift.Tips og råd

For deg som vet hva du vil, men trenger hjelp eller tips og råd til å finne frem.

Bestill produkter

Her finner du oversikt over alle produkter og tjenester vi tilbyr.

Kundeservice

Lurer du på noe? Sjekk om du finner svaret på kundeservice-sidene.