Om oss

SpareBank 1 Østlandet

Vi er Norges fjerde største sparebank med 37 kontorer i Innlandet, Oslo og Viken. 

Lokalt til stede
Gjennom mange lokale bankkontorer, digitale flater og kundesentre.

Sparegris ikon

Børsnotert bank
Med om lag 391.000 bankkunder.

Gave ikon

Kundeutbytte
Vi er stolte av å dele overskuddet med deg. 


Vi deler overskuddet med kundene våre!

Siden lanseringen i 2017 har vi delt av bankens overskudd direkte med kundene våre. Vi er stolte av ha utbetalt godt over en milliard kroner til kundene.

Vil du jobbe hos oss?

Vi har en åpen og ærlig tone på tvers i konsernet, og er alltid på jakt etter deg som kan være en engasjert ambassadør for SpareBank 1 Østlandet. Liker du å jobbe i team for å lage morgendagens løsninger? Hvis du er opptatt av å skape verdier i samfunnet rundt deg, vil du passe inn hos oss. 

175 år, fra korn til kort

I november 2020 fylte banken 175 år. Besøk våre jubileumssider der du kan se hvordan vår historie har utviklet seg fra korn til kort, og møt noen av våre kunder og samarbeidspartnere.

Video placeholder image

Bærekraft og samfunn

Helt fra de små sparebankenes tid har bankens formål vært å ta del i samfunnsutviklingen som en engasjert og ansvarlig samfunnsaktør. Les hvordan vi jobber med bærekraft- og samfunnsspørsmål.

Nå har vi oppdatert personvernerklæringen vår!

En av våre aller viktigste oppgaver er å ivareta ditt personvern på en god og sikker måte. Dette er avgjørende for at du skal ha tillit til oss. Slik har det alltid vært, men nå får du enda flere rettigheter.