Å lykkes med egen bedrift

For at du skal lykkes, vil vi være støttespilleren som forstår, lytter og gir råd.

Vi skal bidra til at flere bedrifter lykkes i Norge!


Se hvordan andre har fått hjelp til å starte og drive egen bedrift

Landet vårt har tusenvis av små og mellomstore bedrifter – fra kiosken på hjørnet til fabrikken i havgapet. Se hvordan disse små bedriftene har lykkes i samarbeid med oss.


Jeg vil ha en bank til å stole på 

Vi er brennende opptatt av å være den beste støttespilleren for deg og bedriften din. Du får hjelp med planlegging og viktige avgjørelser. 

Jeg vil starte egen bedrift 

Aksjeselskap eller enkeltpersonforetak? Her finner du alt du trenger om ulike selskapsformer for å komme i gang med egen bedrift.


Slik kan vi hjelpe din bedrift å lykkes

Med gode verktøy i hverdagen og kunnskapsrike rådgivere som stiller opp når du trenger det, har vi kraften og engasjementet som trengs for å støtte deg og bedriften din.

Gode verktøy i hverdagen

Med nettbank bedrift får du kjapt unna regninger og oversikt over økonomien fremover i tid. Mobilbanken har høyest score på App Store og Google Play, og er smidig for deg som gjør ting i fart.


Kunnskapsrike, lokale rådgivere

Når du er usikker, trenger råd om veien videre, eller må ta viktige avgjørelser, hjelper vi deg. Vi har  lokalkunnskap om næringer, lang erfaring og kompetanse på økonomisk rådgivning.


"Det er så gøy at Øyvind, rådgiveren vår i SpareBank 1, synes det er så spennende og heier på oss. Vi girer hverandre opp, sier Gunhild."Se filmen som viser landets små bedrifter i arbeid
Anbefales med lyd.

Video placeholder image