Bedrift

DRIV - et hverdagsverktøy for deg som driver en bedrift

Med DRIV blir det enklere å

- få oversikt
- se framover
- forstå potensialet


Nyhet! Søk kreditt og lån i nettbanken på egenhånd

  • Kjappere søknadsprosess
  • Mindre forberedelser
  • Kortere behandlingstid av søknaden

Endelig positive utsikter for hele regionen

Nå ser vi i SpareBank 1 SMN positive utsikter for næringslivet i hele Midt-Norge det kommende året. Så optimistisk har vi ikke vært siden 2013. Det viser Konjunkturbarometeret 2018. 

Midt-Norge er ikke lenger delt i to som under de tøffe årene vi har lagt bak oss. Møre og Romsdal slår tilbake, mens Trøndelag har litt svakere vekst etter sterk utvikling året før. 

Skal du starte bedrift?

Den nye løsningen gjør selskapsetablering raskere og gir deg en enda bedre oversikt over hva det er viktig å tenke på for deg som starter et selskap for første gang.

– Det er en heldigital løsning som er koblet opp mot Brønnøysundregistrene og Altinn, noe som gjør det enklere og mindre tidkrevende for folk å starte opp en bedrift, sier Marte Mølnvik, leder ved Direktebank bedrift i SpareBank 1 SMN.

Oppdatering av kundeinformasjon

Norske myndigheter krever at alle norske banker oppdaterer kundeinformasjon og legitimasjon på alle sine kunder. Det er viktig for oss å kjenne våre kunder for å beskytte alles økonomiske interesser. Det betyr blant annet å beskytte privatpersoner og selskap mot ID-tyveri, svindelforsøk og andre former for økonomisk kriminalitet.
Tips og råd

For deg som vet hva du vil, men trenger hjelp eller tips og råd til å finne frem.

Bestill produkter

Her finner du oversikt over alle produkter og tjenester vi tilbyr.

Kundeservice

Lurer du på noe? Sjekk om du finner svaret på kundeservice-sidene.