Næringsdriv Trondheim 1. november 2023

På Næringsdriv får du et innblikk i de økonomiske utsiktene i en verden i endring, og hvordan disse påvirker midtnorsk næringsliv. Vi spør også om Trondheim kan bli Norges Silicon Valley og om det er mennesker eller maskiner som er fremtiden.

Meld deg på her

Her kan du melde deg på den verdifulle møteplassen Næringsdriv i Trondheim onsdag 1. november fra kl. 11.00 - 18.00. 

Næringsdriv er gratis og vi ønsker alle med hjerte for verdiskaping, innovasjon og samarbeid hjertelig velkommen. 

Video placeholder image

Konjunkturbarometer 2023

Hvordan er de økonomiske utsiktene i en verden- i endring, og hvordan påvirker dette næringslivet i regionen? Vi har tatt tempen på midtnorsk næringsliv og lanserer årets konjunkturbarometer på Næringsdriv.

Nytt av året er at vi utvider konferansen for å engasjere og inspirere på tema vi mener er viktig for utviklingen av Midt-Norge.

Et av målene med årets hovedtema er å fremme vekst, innovasjon og samarbeid og gi deltakerne muligheten til å dele kunnskap, ideer og erfaringer, og ikke minst bygge verdifulle nettverk.

Verdifulle dager

Fra 24. oktober til 2. november inviterer vi deg til en rekke arrangement med spennende og nyttig tema.

Du kan blant annet få lære om svindelavsløring, fremtidsfullmakt, effektiv sparing og boligbytte. Her vil våre eksperter dele verdifulle råd, slik at du enklere kan ta gode valg for deg og din økonomi.

På lag med lokalt næringsliv

Næringsdriv er en møteplass for lokalt næringsliv og bidrar til at lokale bedrifter får den innsikten og kunnskapen de har behov for.

Det er en del av vårt samfunnsoppdrag å være med å skape fremtidens næringsliv, derfor blir Næringsdriv-konferansene støttet av vårt samfunnsutbytte.