Marianna fikk jazz-stipendiatet

Komponist, vokalist og perkusjonist Marianna Sangita Røe har blitt tildelt SpareBank 1 SMN JazZtipendiat 2020/21 for sitt prosjekt "Spiti/Hjem". Hun fikk prisen under åpningen av årets MoldeJazz.

Stipendet er en av Norges aller viktigste musikkpriser og har en verdi på en million kroner. Moldejazz, Umeå Jazzfestival, Nasjonal Jazzscene, Talent Norge og Dokkhuset Scene er andre private bidragsytere.

Video placeholder image

Derfor deler vi overskuddet med Midt-Norge

Syns du det er vanskelig å se forskjell på banker? Produktene og tjenestene ligner kanskje, men har du tenkt på hvem som eier banken og nyter godt av at banken tjener penger? 40 % av SpareBank 1 SMN eies av lokalsamfunnet - det vil si deg og meg og alle oss som bor her. Derfor skal også samfunnet ha sin del av bankens overskudd. Vi kaller det samfunnsutbytte. Pengene skal gjøre Midt-Norge til et bedre sted å bo for oss alle.

Hva skal vi bruke pengene på?

Hva er det viktigste banken kan gjøre for å hjelpe lokalsamfunnene i Midt-Norge og løfte vår region?

Er det støtte til frivillige lag og foreninger? Tilrettelegging for ny vekst og utvikling? Eller kanskje flere kulturopplevelser? Vi ønsker dine innspill på hvordan vi kan bruke samfunnsutbyttet til det beste for alle som bor her. 

Konjunkturbarometer

Gjennom samfunnsutbyttet støtter vi lokalt næringsliv med vårt årlige Konjunkturbarometer for Trøndelag og Møre og Romsdal og bransjeindikatorer. 

Kunnskapen og prognosene vi deler om landsdelen bidrar til å utvikle det lokale næringslivet videre.

Sammen får vi ting til å skje!

Vi heier på alt det fantastiske som skjer i lokalmiljøene. På bedriftene, lokale idrettsklubber, frivillige organisasjoner, unge talenter, festivaler, og alle andre som sammen gjør det til den plassen den er. 

Vi har et stort hjerte for lokalsamfunnet og en urokkelig tro på at sammen får vi ting til å skje!

Velg oss som bank

Hvert år deler vi ut millioner av kroner i samfunnsutbytte til gode formål i Midt-Norge. Som kunde hos oss bidrar du til at vi kan gi tilbake til lokalsamfunnet. 

Bli kunde hos oss i dag