Landbrukslån

Finn det rette landbrukslånet for deg, enten det er snakk om eiendom, driftsmidler eller dyr.

Landbrukslån tilpasset deg

Å finne riktig type lån er viktig for deg som er gårdbruker. Derfor kan du velge mellom flere forskjellige typer landbrukslån. Uansett hva dine behov er så hjelper vi deg med å ta gode økonomiske valg.

Sammen finner vi løsningene som passer best for deg, og som gir rom for sunn utvikling og vekst.

Landbrukslånet god start

Er du ny som bonde eller skal du ta over gård? Med Landbrukslånet god start får du den hjelpen du trenger til å lykkes med oppstarten. Du får gunstige lånevilkår og ekstra god rente, samt rådgivning og hjelp når du trenger det.

Grønt landbrukslån

Grønne landbrukslån skal bidra til å gjøre det enklere og billigere å velge bærekraftige løsninger til gården din. Bønder som ønsker å investere i bærekraftige energiløsninger og tiltak kan søke om finansiering med ekstra god rente.

Driftskreditt for landbruket

Driftskreditt for landbruket fungerer som en bufferkonto. Kreditten hjelper deg med å betale løpende utgifter og håndtere svingninger i løpet av sesongen og er en enkel og fleksibel type finansiering.

Alternativer til landbrukslån

Et vanlig landbrukslån er ikke alltid den beste løsningen på dine behov. Du har også andre muligheter å velge mellom.

Byggelån

Skal du bygge nytt på gården eller sette i stand gamle bygninger?

Da kan et byggelån være den mest fornuftige løsningen, spesielt om byggeperioden er relativ kort og du har god oversikt over kostnadene.

Leasing

Du trenger ikke kjøpe alt utstyret du trenger.

Leasing er leie av kjøretøy eller utstyr for en periode. Det meste kan leases, fra traktorer og melkeroboter til landbruksmaskiner og annet gårdsutstyr.