Landbrukslånet God start

En ekstra god start for deg som er ny som bonde.

Ny som bonde?

I likhet med å etablere en bedrift, vet vi at det kan være tøft å starte opp som bonde. Derfor ønsker vi å bidra til at din oppstart blir best mulig.

Med landbrukslånet God start får du gunstige lånevilkår og ekstra god rente. Det eneste kravet er at du er ny som bonde.

Flere av våre landbruksrådgivere driver selv gård, og har god kjennskap til både økonomi og landbruk.

 

Rente fra 2,4 %
  • Du får ekstra god rente i tre år og gunstige lånevilkår.
  • God rådgivning og full gjennomgang av gårdens totaløkonomi.
  • Eneste kravet er at du er ny som bonde, enten ved kjøp eller overtakelse av gård.

Priseksempel: Nom. rente 2,4 %. Eff. rente 2,46 %. 5 mill o/20 år.
Kostnad kr. 1.317.700,- Totalt kr. 6.317.700,-

Rådgivere som forstår dine utfordringer

Som landbrukskunde i SpareBank 1 SMN får du tilgang til din egen rådgiver, samt produkter og tjenester som er spesielt tilpasset landbruket.

Med landbrukslånet God start får du ekstra rådgivning i startfasen og en full  gjennomgang av gårdens totaløkonomi. Sammen finner vi de beste løsningene for at du skal lykkes som bonde.

Video placeholder image

Alt på ett sted

Sammen med våre datterselskap er SpareBank 1 SMN en totalleverandør av tjenester til landbruket. Her kan du samle alle dine finansielle tjenester - enkelt, effektivt og til gunstige vilkår.

Har du behov for å lease en traktor? Vi tilbyr leasing av traktor og andre kjøretøy og maskiner gjennom SpareBank 1 Finans Midt-Norge. Ta kontakt med bankrådgiveren din for å høre mer. 

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er et komplett regnskaps- og teknologihus. Med egne spesialister på føring av regnskap for landbruket, finner vi de beste løsningene for en enklere regnskapshverdag

EiendomsMegler 1 Midt-Norge har to dedikerte landbruksmeglere. De har spesialkompetanse innen landbruksmegling og sørger for en trygg prosess ved kjøp og salg av landbrukseiendom.