Ditt lokale regnskapsbyrå og kompetansehus

Hos SpareBank 1 Regnskapshuset SMN får du hjelp med regnskap og lønn, rådgivning, HR-tjenester og IT-løsninger. Sammen med deg finner vi de beste løsningene for at du skal lykkes. 


Regnskapsprogram tilpasset deg

Ingen regnskapsprogram passer alle. Som din sparringspartner på teknologi, hjelper vi deg med å finne det systemet som passer best for din bedrift.

Landbruksregnskap

Hos oss får du hjelp med alt du trenger for å holde orden på regnskapet til gården – enten du vil gjøre regnskapsføringen selv eller sette bort jobben til en regnskapsfører.

Hjelp til å lykkes?
Få en regnskapsfører på laget

Å bruke en regnskapsfører kan være et av de smarteste valgene du gjør i bedriften din. Du kan være trygg på at bedriftens regnskap følger lover og regler, og får frigitt tid til det du kan best.

Våre regnskapsførere har et team av fagfolk i ryggen, og kan gi råd i både små og store spørsmål om drift og utvikling av bedriften. 

Illustrasjon av mann som forklarer grunnleggende regnskap

Regnskapsguiden

Syns du regnskap er vanskelig? Fortvil ikke! Vi forklarer ord og uttrykk du bør ha et forhold til hvis du skal føre eller forstå regnskapet i bedriften din. 

HR-utfordringer? Vi hjelper deg med å løse dem

Voksesmerter av forskjellige typer er vanlig for bedrifter som opplever rask vekst, og HR kan ofte være en akilleshæl. For teknologibedriften VisionTech ble løsningen «Din egen HR».

Se hvordan andre har lykkes med regnskap

Hjelpemiddeleksperten

For Hjelpemiddeleksperten på Stjørdal er målet å bli best på å gi folk muligheter, i så stor grad som mulig.  Det er nok derfor paralympere, idrettsutøvere og aktive folk med funksjonsutfordringer sverger til dem.  Men er det flere grunner til at de lykkes?

Video placeholder image

Se også

LO Selvstendig regnskap

Jobber du som frilans eller har du et enkeltpersonforetak? Med LO Selvstendig regnskap får du hjelp til å lykkes med regnskapet til en gunstig pris. Enten du trenger hjelp til mye eller til lite.

Fordeler på pensjon

En god pensjonsordning er et av de beste godene du kan gi dine ansatte. Som kunde i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN får dine ansatte fordelaktig pensjon hos selskapet med de mest fornøyde pensjonskundene.