Ditt lokale regnskapsbyrå og kompetansehus

Hos SpareBank 1 Regnskapshuset SMN får du hjelp med regnskap og lønn, rådgivning, HR-tjenester og IT-løsninger. Sammen med deg finner vi de beste løsningene for at du skal lykkes. 

Overtakelse av bolig.

Regnskapsprogram tilpasset deg

Ingen regnskapsprogram passer alle. Som din sparringspartner på teknologi, hjelper vi deg med å finne det systemet som passer best for din bedrift.

Landbruksregnskap

Hos oss får du hjelp med alt du trenger for å holde orden på regnskapet til gården – enten du vil gjøre regnskapsføringen selv eller sette bort jobben til en regnskapsfører.

Hjelp til å lykkes?
Få en regnskapsfører på laget

Å bruke en regnskapsfører kan være et av de smarteste valgene du gjør i bedriften din. Du kan være trygg på at bedriftens regnskap følger lover og regler, og får frigitt tid til det du kan best.

Våre regnskapsførere har et team av fagfolk i ryggen, og kan gi råd i både små og store spørsmål om drift og utvikling av bedriften. 

Illustrasjon av mann som forklarer grunnleggende regnskap

Regnskapsguiden

Syns du regnskap er vanskelig? Fortvil ikke! Vi forklarer ord og uttrykk du bør ha et forhold til hvis du skal føre eller forstå regnskapet i bedriften din. 

HR-utfordringer? Vi hjelper deg med å løse dem

Voksesmerter av forskjellige typer er vanlig for bedrifter som opplever rask vekst, og HR kan ofte være en akilleshæl. For teknologibedriften VisionTech ble løsningen «Din egen HR».

Se hva vi har hjulpet andre bedrifter med

Video placeholder image

Børstad Transport AS

– Det var en veldig til prosess for å finne de beste verktøyene som er på markedet for å lage det beste klimaregnskapet. Vi snakket med mange aktører og gjorde mye forarbeid for å vurdere alle alternativer. SpareBank 1 SMN viste seg å være lengst fremme og best rustet på dette området. De har en utrolig faglig kompetanse, og så er de folkelige, sånn som oss, sier Sindre Lutdal Nyeng, leder for innovasjon og bærekraft i Børstad Transport.

Sammen har vi lagd et klimaregnskap av ypperste kvalitet.

Video placeholder image

Hjelpemiddeleksperten

For Hjelpemiddeleksperten på Stjørdal er målet å bli best på å gi folk muligheter, i så stor grad som mulig.  Det er nok derfor paralympere, idrettsutøvere og aktive folk med funksjonsutfordringer sverger til dem.

– Vi ønsker å bruke mest mulig tid på å gjøre en best mulig jobb. Innsikt og oversikt er viktig for å kunne drive godt. Med de nye programmene og oppsettet som ble spesialtilpasset av SpareBank 1 SMN så har vi både kuttet tidsbruk, og fått innsikt på et nytt nivå, sier daglig leder i selskapet, Vegard Løkken.

Se også

altiett

LO Selvstendig regnskap

Jobber du som frilans eller har du et enkeltpersonforetak? Med LO Selvstendig regnskap får du hjelp til å lykkes med regnskapet til en gunstig pris. Enten du trenger hjelp til mye eller til lite.

Hånd stabler penger.

Fordeler på pensjon

En god pensjonsordning er et av de beste godene du kan gi dine ansatte. Som kunde i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN får dine ansatte fordelaktig pensjon hos selskapet med de mest fornøyde pensjonskundene.

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }