Lån til motorsykkel

Frihetsfølelsen er ikke langt unna. Med lån hos oss kan du realisere motorsykkeldrømmen.

Du får raskt svar og lån på timen.
Du kan låne opp til hele kjøpesummen.
Vi tar sikkerhet i motorsykkelen.

Priser og vilkår

Fra 3,55 %
  • Lån inntil 100 % av kjøpesummen
  • Inntil 10 år nedbetalingstid
  • Motorsykkelen kan ikke være eldre enn 14 før lånet er nedbetalt

Lånet leveres av vår samarbeidspartner SpareBank 1 Finans Midt-Norge
Priseksempel: Eff.rente 5,37 %, 150 000 kr, o/5 år, totalt 171 070 kr

Er du medlem i et LO-forbund?

Klar til kjøp med finansieringsbevis

Vil du være klar til å kjøpe når drømmemotorsykkelen dukker opp? Skaff deg et finansieringsbevis, så vet du hvor mye du har å rutte med.


Verdt å vite

Det er smart at du alltid betaler ned på lånet i takt med verdifallet på motorsykkel, slik at du ikke sitter med restgjeld den dagen du skal selge.

Du kan beregne pris og søke om lån i dag. Da vil du få svar på e-post, og hvis du bestemmer deg for å ta opp lånet signerer du papirene med BankID. Har du lyst til å snakke med en rådgiver kan du ringe oss, chatte eller komme innom et av våre kontor.


Forsikre motorsykkelen

Du kan også forsikre motorsykkelen hos oss. Da har du full oversikt over både lån og forsikring i nettbank og mobilbank. Samler du alle forsikringene dine hos oss kan du få inntil 25 % rabatt.

Noen typer motorsykler er mer utsatt for skader enn andre. Det påvirker forsikringsprisen. Før du handler kan det være smart å sjekke hva motorsykkelen du er interessert i koster å forsikre.

Betalingsforsikring gir trygghet for deg og familien

Uforutsette og vanskelige livssituasjoner kan ramme oss alle. Slike situasjoner kan gjøre det krevende å betjene billånet. Betalingsforsikring dekker det månedlige terminbeløpet dersom du skulle bli permittert, arbeidsledig eller fullt sykemeldt. Lånet innfris ved kritisk sykdom eller død. Les mer og kjøp betalingsforsikring her.


Eget MC-lån eller øke boliglånet?

Når du skal låne til motorsykkel kan du gjøre det enten ved å øke boliglånet ditt, eller du kan ta opp et eget MC-lån. For de fleste vil det være smart å benytte MC som sikkerhet og du sparer ledig sikkerhet i bolig til andre viktige formål.

Øke boliglånet

Boliglån vil som regel ha lavere rente enn et MC-lån, men øker du lånet for å kjøpe motorsykkel, kan det føre til høyere rente på hele boliglånet. 

Det vil være smart å betale inn ekstra på boliglånet slik at lånet blir redusert i takt med at motorsykkelen blir mindre verdt.

Ved å øke boliglånet må du passe på at selgeren gjør opp eventuell gammel gjeld (heftelser) før du overtar motorsykkelen.

Eget MC-lån

Et MC-lån vil normalt ha noe høyere rente enn et boliglån. Et eget MC-lån har sikkerhet i motorsykkelen og vil ikke påvirke boliglånsrenten din. 

Du vil få svar på timen på lånesøknaden din om MC-lån. 

Har selger gjeld på mc kalles det heftelser. Med et eget mc-lån sørger vi for at gjelden blir slettet og selgeren får det som blir igjen. 

MC-lånet betales ned i takt med at motorsykkelen blir mindre verdt.


Lurt å sjekke før du kjøper brukt sykkel?

Før du kjøper brukt motorsykkel bør du sjekke at forrige eier ikke har gjeld på sykkelen, såkalte heftelser. Dette gjør du på nettsidene til Brønnøysundregistrene. Det kan også lønne seg å sjekke at selger ikke er skyldig årsavgift, dette gjør du hos Statens vegvesen. Forslag til kjøpekontrakt finner du hos Forbrukerrådet.


Ekstra nedbetaling?

Det kan være smart å betale ned ekstra på motorsykkel-lånet ditt. Her kan du enkelt betale inn ekstra, eller innfri hele lånet.