LOfavør boliglån

Skal du kjøpe hus eller leilighet, pusse opp eller flytte boliglånet ditt? Som medlem i et LO-forbund får du lavere rente hos oss.

Renter og betingelser

  • LOfavør Boliglån 50 % - fra 5,40 % (eff. 5,61), dersom du skal låne mindre enn 50 % av boligens verdi.
  • LOfavør Boliglån - fra 5,54 % (eff. 5,76 %)
  • Lån opp til 85 % av kjøpesummen
  • Med ekstra sikkerhet kan du låne hele kjøpesummen

Priseksempel: Effektiv rente 5,61 %, 2 mill. over 25 år, kostnad 1.671.530 kr, totalt 3.671.530 kr. Priseksempelet gjelder LOfavør boliglån 50 % Boliglånskalkulator | LOfavør 

Lurer du på hvor mye du kan låne, eller hvor mye lånet vil koste? Prøv lånekalkulatoren nedenfor for å få et prisestimat. For å få et nøyaktig lånetilbud må du søke om boliglån. Det er gratis og helt uforpliktende.

LOfavør – mer enn bare billigere lån

Som medlem i et LO-forbund, gir fordelsprogrammet LOfavør deg mer for pengene. Blant annet får du knallgod rente på billån og rabatt på forsikringer. Norges beste innboforsikring er også inkludert i medlemskapet.

Alt om boligkjøpsprosessen

Å kjøpe bolig er en stor avgjørelse, og det kan være mye å sette seg inn i. Her finner du det du trenger for å være godt rustet på boligreisen – fra første visning til kontrakter og lånepapirer er signert.

radgiver-kontor

Lurer du på noe om boliglån?

Har du spørsmål om boliglån og trenger å snakke med noen som har peiling? Da er det bare å kontakte oss. Våre rådgivere er klare til å hjelpe. 

Vanlige spørsmål om boliglån


Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no