Møt noen av våre ansatte

Hos oss møter du mange forskjellige mennesker med ulik bakgrunn og roller.

Annicken Stenhjem
fagkonsulent digital assistent

– Jeg er prosesskartlegger og jobber med å gjøre bank enklere for både kunder og ansatte. I hovedsak jobber jeg med å standardisere og dokumentere arbeidsprosesser som skal automatiseres med RRA-teknologi, men jeg blir også involvert i å utbedre kundereiser, bestillingsløyper og nettsider. Dette er en arbeidsplass hvor det oppfordres til å søke ny kompetanse, og jeg har alltid hatt støtte fra mine ledere til å utvikle meg og søke utfordringer i banken.

"Det beste med jobben min er at jeg blir kjent med dyktige kollegaer i hele organisasjonen og lærer om så mange ulike fagområder."

– Det spares ikke på noe ved sosiale tilstelninger, og det er flere anledninger til å bli bedre kjent med kollegaer gjennom året. De årene jeg har vært her har jeg også fått gode venner på jobben, og som innflytter har det vært veldig verdifullt.


 

Sondre Pedersen Solberg 
rådgiver Cash Management

– Noe av det beste med å jobbe i SpareBank 1 Østlandet er at jeg får ta del i mange spennende oppgaver som utfordrer meg og gir meg muligheten til å utvikle meg både personlig og profesjonelt. Som Cash Management-rådgiver har jeg en variert arbeidshverdag. Mye av tiden min går med til å bidra til en enklere økonomisk hverdag for kundene våre ved å implementere ny teknologi og sette opp strømlinjeformede løsninger.

"Jeg fungerer ofte som en oversetter mellom banken, kundene og teknologiaktører. "

– Jeg setter pris på at banken har en positiv samfunnsprofil og støtter lokale initiativer og organisasjoner. Arbeidsmiljøet er inkluderende, og jeg har gode muligheter for personlig og faglig utvikling, forteller han.


 

Siri Hansen
finansrådgiver 

– Noe av det viktigste jeg gjør i min rolle som finansrådgiver, er å hjelpe kunder med å finne gode, langsiktige løsninger for hele deres økonomiske bredde. Det inkluderer finansiering, skadeforsikringer, personforsikringer og ikke minst langsiktig sparing. Dette er områder som kan være vanskelig å ha oversikt over selv.

"Jeg liker godt å hjelpe kunder til å se både muligheter og utfordringer i egen privatøkonomi ut fra ulike livssituasjoner og livsløpshendelser. Det er flott å kunne bidra til å skape gode kundeopplevelser."

– Jeg kom inn i banken rett etter endt studie og har blitt der siden. Dette begynner å bli mange år siden, og sier jo litt om banken. SpareBank 1 Østlandet er et stort konsern, og det er mange muligheter til å kunne utvikle seg både personlig og faglig. Det er et godt arbeidsmiljø, der det skapes relasjoner som danner vennskap for livet.

 

Catherine Fournaros
bedriftsrådgiver 

– Jeg er stolt av å jobbe i SpareBank 1 Østlandet. Vi er en bank som kan bistå de aller fleste i vårt markedsområde. Vi er nær, tilgjengelig og strekker oss langt for å yte god service. Vi er også en stor bidragsyter i lokalmiljøene og støtter veldig mange lag og foreninger.

Jeg trives veldig godt med å jobbe i en stor bedrift med mange dyktige kollegaer. Som bedriftsrådgiver er jeg ansvarlig for en portefølje av bedriftskunder på Hedmarken (Hamar, Stange, Løten og Ringsaker). Jeg kjenner mine kunder godt gjennom mange års samarbeid, møter dem ofte og bistår når bedriftene har ulike behov for finansiell rådgivning eller har finansielle behov i forbindelse med ulike investeringer.


"Her i banken er det muligheter for de som ønsker å utvikle seg innenfor ett finanskonsern, og også for de som trives i en rolle over lang tid." 

– Jeg føler meg også veldig heldig med det kollegiale på min avdeling som består av 15 meget dyktige og faglig sterke personer, hvor alle vil hverandre vel og hvor alle hjelper hverandre ved behov.

 

Vil du søke en jobb hos oss?

Vi oppdaterer fortløpende ledige stillinger. Du kan søke via linken i utlysningsteksten.