Jobbe hos oss? 

Vi i Norges fjerde største sparebank er alltid på jakt etter deg som har ambisjoner, og som kan være en engasjert ambassadør for SpareBank 1 Østlandet.

Banken som arbeidsplass

Utforsk de forskjellige arbeidshverdagene og se hva som kan passe til deg.

FINANSRÅDGIVER

Er du kundeorientert og trigges av å oppnå gode resultater? Som finansrådgiver vil din viktigste oppgave være å hjelpe kunden til å se muligheter og utfordringer i sin økonomiske situasjon.

BEDRIFTSRÅDGIVER

Vi er brennende opptatt av hvordan det går med bedriftene og næringslivet i vår region. Som bedriftsrådgiver jobber du med en portefølje av bedriftskunder. Hverdagen består av økonomisk rådgivning og salg av bankens produkter.

MANGE ANDRE JOBBMULIGHETER

Det er mange ulike muligheter i konsernet som jobb i kundesenter, økonomi, analyse, innovasjon, marked, kommunikasjon, sikkerhet, risiko, HR og IT, for å nevne noen områder. Følg med på ledige stillinger, så kanskje du finner noe som passer deg!

Vil du være med på laget?

Hvis du er opptatt av å skape verdier i samfunnet rundt deg, vil du passe inn hos oss. Våre verdier forplikter: Dyktig, nær og engasjert skal kjennetegne deg som kollega og som bankens representant utad.

  • Dyktig – kompetent til å skape verdier for kunder og kolleger.
  • Nær – være deltagende i kunder og kollegers hverdag.
  • Engasjert – holde deg oppdatert på utviklingen i samfunnet og banken, enten det gjelder ny teknologi, nye produkter eller nye arbeidsoppgaver.

Kort om oss

SpareBank 1 Østlandet er et børsnotert finanskonsern med nær 180 års stolt historie. Vi har hovedkontor i Hamar og 37 bankkontorer i Innlandet, Oslo og Viken. Basert på gode kundeopplevelser og dyktige medarbeidere bidrar vi til bærekraftig vekst og utvikling for våre kunder, eiere og ansatte.