Hvorfor velge oss?

I SpareBank 1 Østlandet bryr vi oss om våre ansatte og er opptatt av faglig og personlig utvikling.

Vi har blant annet fleksibel arbeidstid, hybrid kontorløsning og kortere arbeidstid fra juni til og med august.

SpareBank 1 Østlandet - lokalt til stede

Dine fordeler hos oss

Hjerteikon

Vi har trivelige kollegaer og legger stor vekt på faglig utvikling.

Ekstra fridager i forbindelse med jul og påske og kortere arbeidstid fra juni til september.

Fleksibel arbeidstid og mulighet for hybrid kontorløsning.

Hjerteikon

Gode lånebetingelser, pensjons- og forsikringsordninger. Spareprogram for ansatte.

Firmahytter, bedriftsidrettslag, treningsrom, sykkelparkeringer og fine lokaler.

Tilgang på lege og helsetjenester via jobben.

Balanse mellom jobb og fritid

Vi skal være en arbeidsgiver som både ønsker og forstår at det finnes noe mer i livet enn bare jobb. Derfor legger vi til rette for at våre medarbeidere skal ha en god balanse mellom jobb og fritid. Mange har fleksitidsordninger, muligheter for hjemmekontor og kortere arbeidstid om sommeren.

Vi har også gode ordninger for seniorer.

Vil du være med på laget?

Vi er i dag en betydelig arbeidsgiver med drøyt 1100 medarbeidere og kontorer i Innlandet, Oslo og Akershus. Vår virksomhet spenner over flere forretningsområder og et bredt spekter av finansielle tjenester og arbeidsområder. 

Utviklingen av våre medarbeideres kompetanse er viktig slik at vi kan nå våre mål. Som sparebank er vi opptatt av å bidra til bærekraftig vekst og utvikling i alt vi gjør. Vi er i dag en moderne og innovativ bank som ligger i front på utvikling av digitale banktjenester som nettbank og mobilbank. 

Hvis du er opptatt av å skape verdier i samfunnet rundt deg, vil du passe hos oss. Våre verdier forplikter: Dyktig, nær og engasjert skal kjennetegne deg som kollega og som bankens representant utad.

dame-mann-kontor

Søk jobb, da vel!

Vi har ofte utlyste stillinger. Hos oss er det enkelt å søke. Last opp CV-en din og fortell hvorfor du vil jobbe hos oss. Vi ønsker å representere mangfoldet i befolkningen, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke på våre stillinger.

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }