Vi elsker motiverte medarbeidere

Vi skal være det beste stedet å jobbe for deg som er opptatt av utvikling. Derfor bistår vi med støtte og verktøy for at du skal lære mer og trives.

God støtte og flere verktøy

I tillegg til den kompetansen du tar med deg inn er vi opptatt av at du skal videreutvikle deg og lære mer. Våre ledere og HR-avdelingen vil bistå deg med støtte og verktøy.


Muligheter i spennende miljøer

  • Det interne jobbmarkedet hos oss er stort. Vi er en del av en landsdekkende allianse, med både banker og ulike datterselskaper. 
  • Vi ønsker å legge til rette for et internt arbeidsmarked der vi synliggjør ulike karriereveier og legger til rette for hospitering på tvers av enheter. 
  • Er du klar for nye utfordringer er det ikke sikkert du trenger å søke deg så langt bort. Innad i banken og i våre datterselskaper er det mange stillinger som kan være noe for nettopp deg. 
  • Det finnes ulike prosjekter i SpareBank 1-alliansen og SpareBank 1 Banksamarbeidet som kan være aktuelle. Her er det mange muligheter i spennende miljøer og innen ulike kompetansefelt.

Faglig løft med videreutdanning

Hos oss kan alle ansatte søke støtte til utdanning, slik at de kan få et faglig løft innen fagområdene de ønsker å arbeide med.

Vi dekker en stor del av studieavgift, eksamensavgift, litteratur og utgifter til reise og opphold for studier.

Gi fond til egne barn