Bli trainee hos oss

Vi er medlemsbedrift i Trainee Innlandet, som er et toårig program der flere får mulighet til å arbeide hos oss. Siden traineeordningen startet i 1999 har vi tatt imot mange traineer, og flere av dem er ansatt i konsernet i dag. Her kan du hilse på noen traineer.

Klaus Martin Holtgaard, Trainee i SpareBank 1 Østlandet

Klaus Martin Holtgaard
trainee bærekraft

– Som trainee i SpareBank 1 Østlandet fikk jeg en høy grad av frihet med egne ansvarsområder. Jeg fikk spesialisere meg i det jeg er interessert i og fikk støtte til å jobbe selvstendig. Banken har en sterk bærekraftssatsing, på et felt som blir stadig viktigere for finansbransjen. Det har vært veldig motiverende å jobbe med dette fagfeltet i den raske utviklingsfasen vi nå står i.

"Jeg har lært meg ferdigheter som i økende grad er ettertraktet på arbeidsmarkedet, som bærekraftsrapportering, vesentlighetsanalyse
og hvordan jobbe med endringsledelse i en større organisasjon."

– Dette er kjerneferdigheter å lære seg hvis man skal jobbe med bærekraft videre, uansett hvilken virksomhet det er snakk om, forteller Klaus.

 

Malin Albertsen Gjørv
trainee kommunikasjon

– Det beste med å være trainee i banken må være alle mulighetene jeg fikk. Fra første dag opplevde jeg å bli involvert i det som rørte seg i avdelingen og ble tildelt ansvar og varierte oppgaver, slik at jeg fikk lære mye på kort tid. I tillegg kom jeg tett på pulsen i banken og fikk innsikt i en spennende bransje.

"Jeg fikk utfordret meg selv og har vokst på flere områder."

– Allsidige arbeidsdager gjorde at jeg har utviklet meg innen flere områder, blant annet innen medieinnsalg, podcast og det å bygge opp nettsider. Jeg fikk også spisset pennen min ved å skrive mye. Jeg opplevde å bli veldig godt ivaretatt, med gode kollegaer som inkluderete og var nysgjerrige på både meg om min kompetanse, forteller Malin.

 

Har du lyst til å være trainee hos oss?

Som trainee hos oss får du unik erfaring fra én til tre av Trainee Innlandets 50 virksomheter over en periode på to år. Du blir en del av et stort nettverk, både profesjonelt og sosialt.

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }