Bli trainee hos oss

Vi er medlemsbedrift i Trainee Innlandet, som er et toårig program der flere får mulighet til å arbeide hos oss. Siden traineeordningen startet i 1999 har vi tatt imot mange traineer, og flere av dem er ansatt i konsernet i dag. Her kan du hilse på noen av dagens traineer.

Klaus Martin Holtgaard
trainee bærekraft

– Som trainee i SpareBank 1 Østlandet har jeg en høy grad av frihet med egne ansvarsområder. Jeg har fått spesialisere meg i det jeg er interessert i og fått støtte til å jobbe selvstendig. Banken har en sterk bærekraftssatsing, på et felt som blir stadig viktigere for finansbransjen. Det har vært veldig motiverende å jobbe med dette fagfeltet i den raske utviklingsfasen vi nå står i.

"Jeg har lært meg ferdigheter som i økende grad er ettertraktet på arbeidsmarkedet, som bærekraftsrapportering, vesentlighetsanalyse
og hvordan jobbe med endringsledelse i en større organisasjon."

– Dette er kjerneferdigheter å lære seg hvis man skal jobbe med bærekraft videre, uansett hvilken virksomhet det er snakk om, forteller Klaus.

 

Malin Albertsen Gjørv
trainee kommunikasjon

– Det beste med å være trainee i banken må være alle mulighetene jeg har fått. Fra første dag opplevde jeg å bli involvert i det som rørte seg i avdelingen og ble tildelt ansvar og varierte oppgaver, slik at jeg har fått lære mye på kort tid. I tillegg har jeg kommet tett på pulsen i banken og fått innsikt i en spennende bransje.

"Siden jeg kom til banken har jeg utfordret meg selv og vokst på flere områder."

– Allsidige arbeidsdager har gjort at jeg har utviklet meg innen flere områder, blant annet innen medieinnsalg, podcast og det å bygge opp nettsider. Jeg har også spisset pennen min ved å skrive mye. Jeg opplever å ha blitt veldig godt ivaretatt, med gode kollegaer som inkluderer og er nysgjerrige på både meg om min kompetanse, forteller Malin.

 

Har du lyst til å være trainee hos oss?

Som trainee hos oss får du unik erfaring fra én til tre av Trainee Innlandets 50 virksomheter over en periode på to år. Du blir en del av et stort nettverk, både profesjonelt og sosialt.