Datterselskaper

Her er en kort presentasjon av bankens datterselskaper.

EiendomsMegler 1 Innlandet AS

EiendomsMegler 1 Innlandet AS er et heleid datterselskap av SpareBank 1 Østlandet. Selskapet driver eiendomsmegling av alle typer eiendommer. I alt har selskapet 10 kontorsteder i Hamar, Stange, Brumunddal, Moelv, Elverum, Trysil, Tynset, Kongsvinger, Gjøvik og Lillehammer.

Selskapet harde siste årene også utviklet sin del av virksomheten mot bedriftsmarkedet og har som følge av dette egneavdelinger for nærings-, nybygg- og landbruksmegling lokalisert på Hamar. EiendomsMegler 1 er Norges største eiendomsmeglersamarbeid og er tilknyttet SpareBank 1-alliansen.

Se mer på eiendomsmegler1.no 


EiendomsMegler 1 Oslo Akershus

EiendomsMegler 1 Oslo Akershus er et heleid datterselskap av SpareBank 1 Østlandet og en del av EiendomsMegler 1-alliansen. Selskapet har 10 kontorer i Akershus og 10 kontorer i Oslo, i tillegg til en av regionens største nybygg-avdelinger med 11 årsverk.

Se mer på eiendomsmegler1.no


SpareBank 1 Finans Østlandet AS

SpareBank 1 Finans Østlandet AS er et finansieringsselskap som tilbyr leasing og lån gjennom forhandlere, samarbeidende banker og direkte mot kunder. Selskapet er eid av SpareBank 1 Østlandet (85,1 %), SpareBank 1 Ringerike Hadeland (9,9 %) og SpareBank 1 Østfold Akershus (5%). Selskapet har hovedkontor i Hamar i tillegg regionkontorer på Lillestrøm, Lillehammer, Gjøvik og Fredrikstad. 

Se mer på sb1fo.no


SpareBank 1 ForretningsPartner Østlandet AS

SpareBank 1 ForretningsPartner Østlandet AS tilbyr et tjenestekonsept innen økonomi og rådgivning, regnskapstjenester, lønn og HR, samt teknologi og digitalisering tilpasset et næringsliv i rask utvikling.

Gjennom fleksible løsninger får kundene tilpasset forretningsmessig styringsinformasjon og tilgang til en avdeling med kompetanse og kapasitet som normalt er forbeholdt større virksomheter.

Les mer om SpareBank 1 ForretningsPartner Østlandet