Datterselskaper

Her er en kort presentasjon av bankens datterselskaper

EiendomsMegler 1 Innlandet AS

EiendomsMegler 1 Innlandet AS er Hedmarks ledende eiendomsmegler og har kontor i Hamar, Brumunddal, Elverum, Kongsvinger, Årnes, Gjøvik og Lillehammer. EiendomsMegler 1 er Norges største eiendomsmeglersamarbeid og er tilknyttet SpareBank 1-alliansen.
Se mer på eiendomsmegler1.no 


EiendomsMegler 1 Oslo Akershus

EiendomsMegler 1 Oslo Akershus AS er en ledende eiendomsmegler i Oslo og gamle Akershus fylke. EiendomsMegler 1 er Norges største eiendomsmeglersamarbeid og er tilknyttet SpareBank 1-alliansen.
Se mer på eiendomsmegler1.no


SpareBank 1 Finans Østlandet AS

SpareBank1 Finans Østlandet AS er et finansieringsselskap som tilbyr leasing og lån gjennom forhandlere, samarbeidende banker og direkte mot kunder. Selskapet er eid av Sparebank 1 Østlandet (95 prosent) og SpareBank 1 Ringerike Hadeland (5 prosent). Selskapet har hovedkontor i Hamar i tillegg til regionkontorer på Lillestrøm, Lillehammer, Gjøvik og Fredrikstad.
Se mer på sb1fo.no


TheVIT

TheVIT tilbyr et tjenestekonsept innen økonomi, regnskap/lønn, analyse, HR og forretningsutvikling tilpasset et næringsliv i rask utvikling.

Gjennom fleksible løsninger får kundene tilpasset forretningsmessig styringsinformasjon og tilgang til en avdeling med kompetanse og kapasitet som normalt er forbeholdt større virksomheter.

Se mer på thevit.no/