Finansieringsbevis til bil

Skal du kjøpe bil? Da bør du skaffe deg finansieringsbevis, så er du klar til å slå til når drømmebilen dukker opp.

Søk finansieringsbevis på nett og få svar med en gang.
Med finansieringsbevis vet du hvor mye du kan kjøpe bil for.
Finansieringsbeviset er gratis, og gjelder i 3 måneder.

Renter og betingelser på billån

Fra 2,95 %
  • Lån inntil 100 % av kjøpesummen
  • Inntil 10 års nedbetalingstid
  • Bilen kan ikke være eldre enn 17 år før lånet er nedbetalt

Lånet leveres av SpareBank 1 Finans Østlandet
Priseksempel: Låner du 150 000 kr med effektiv rente på 4,88 % (nominell rente 2,95 %) koster det deg 19 068 kr. Totalt vil du betale tilbake 169 068 kr over 5 år.

Er du medlem i et LO-forbund?

7 ting du bør sjekke før du kjøper bruktbil

Kilometerstand, årsmodell og EU-kontroll sjekker du hos Statens vegvesen.

Hvis det er gjeld på bilen, kan du i verste fall miste den siden gjelden følger bilen, og ikke eieren. Det tar cirka tre dager før en heftelse blir registrert. Sjekk bilen i Brønnøysundregisteret, og ta vare på utskriften i tilfelle det dukker opp problemer senere.

Pass på at selgerens legitimasjon stemmer med navnet på eieren i vognkortet. Hvis du betaler til en som ikke eier bilen, risikerer du å tape både pengene og bilen. Dette kan du sjekke med en SMS til Statens Vegvesen, send SMS til 2282, der du skriver «REGNR» før registreringsnummeret: REGNR AA00000. Tjenesten koster tre kroner.

Serviceheftet viser bilens historikk, og kan gi god informasjon om arbeidet som er gjort på den. Statens vegvesen har også kjøretøyopplysninger via SMS. Sjekk også tilstanden på bilen; prøvekjør den, og sjekk den på et autorisert verksted. Et tips er å bruke tilstandsrapporten fra Forbrukerrådet og Norsk Bilbransjeforbund.

En garanti skal gi deg bedre rettigheter enn det loven allerede gjør. Det kan for eksempel være lengre klagefrist, eller gratis reparasjon. For at garantien skal gjelde, må alle servicer være fulgt.

Skriv alltid kjøpekontrakt. Spesifiser kjøpesum, hvordan evt heftelser skal innfris, hva som er med av tilleggsutstyr, etc. 


Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no