Hvorfor jobbe hos oss?

SpareBank 1 SMN ønsker å være en attraktiv og inkluderende arbeidsplass med medarbeidere i alle aldersgrupper og livsfaser. Fellesnevneren hos alle er et ønske om å bidra til utvikling og gode kundeopplevelser.

Personlig utvikling

Personlig utvikling for våre medarbeidere er viktig for oss. Når vi ansetter mennesker, foretar vi en investering. En investering der vi får en ansatt som bidrar til at banken kan utvikle seg, nå sine mål, fortsatt engasjere seg og sørge for vekst i samfunnet vi er en del av. 

Som ansatt får du avkastning av denne investeringen gjennom muligheten til å utvikle deg gjennom kurs, seminar, samarbeid med kunnskapsrike og kompetente kolleger og selvfølgelig utfordrende arbeidsoppgaver. En medarbeider som utvikler seg, er en merverdi - for alle parter.

SMN Ansatte jobber

En aktiv hverdag

Fysiske prestasjoner har mange likhetstrekk med daglige prestasjoner på jobb. Er man i god form presterer man også gjerne bedre på arbeidsplassen. Trener vi i tillegg sammen med kolleger får vi enda en dimensjon, nemlig fellesskap.

Vi har mange ulike treningstilbud for ansatte, som bedriftsidrettslag for i en rekke idretter. I tillegg gir vårt Bedre Form-program refusjon på treningsstudio, rabattordninger, aktiviteter for ansatte og sponset deltakelse på en rekke sportsarrangementer i Midt-Norge.

I 2019 og 2022 sponset vi deltakelse på Trondheim Maraton. Hundrevis av ansatte var med og farget gatene blå.

Balanse mellom jobb og fritid

I SpareBank 1 SMN tenker vi helhetlig på våre medarbeidere. Med det mener vi det livet ansatte lever, hele døgnet. Våre medarbeidere er mennesker med engasjement, interesser, familie og venner som de bruker tid på utenfor arbeidstiden.

Vi skal være en arbeidsgiver som både ønsker og forstår at det finnes noe mer i livet enn bare arbeid. De aller fleste har fleksitidsordninger og sommertid fra 08:00-15:30 i tidsrommet 15. mai til 31. august.

Ansattefordeler

I tillegg til praktiske fordeler som gode forsikringsordninger og gunstige lånebetingelser har vi også fokus på fritid. Rundt om i regionen har vi firmahytter og leiligheter til utlån, noen til fjells andre ved sjøen.

Vi har også et aktivt bedriftsidrettslag og mange ulike tilbud om aktiviteter og interne foreninger, for eksempel grafikk-klubb og vinklubb.

Alle ansatte får mulighet til å delta i et spare- og lojalitetsprogram. I denne ordningen får du hvert år mulighet til å kjøpe egenkapitalbevis (MING). Dersom du beholder bevisene i to år får du tildelt et gratis egenkapitalbevis for hvert andre kjøpte bevis.

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }