Vil du være med oss på reisen?

SpareBank 1 SMN er en av landets eldste banker og fyller 200 år i 2023. Lokal forankring, nærhet til kundene og et betydelig samfunnsengasjement har alltid vært viktige deler av vår virksomhet. 

For å klare dette trenger vi engasjerte og dedikerte ansatte over hele Midt-Norge. Sammen får vi ting til å skje! 

Jobbmulighetene i SpareBank 1 SMN er mange. Hos oss finner du analytikere, finansrådgivere, markedsførere, jurister og prosjektledere, for å nevne noen. Enkelte stillinger i konsernet er kundeorienterte, andre krever spesialistkompetanse på ulike områder. 

Dyktige og engasjerte medarbeidere jobber sammen for at banken alltid skal være fremtidsrettet og best på kundeopplevelser. 

Et mangfoldig felleskap

Hos oss legger vi vekt på inkludering og mangfold, og at alle som jobber hos oss føler tilhørighet og at de er en viktig del av laget. Vi tror at mangfold bidrar til flere perspektiver og et mer dynamisk og innovativt arbeidsmiljø.

Hos oss er du derfor velkommen og vi lover å ta godt imot deg, uavhengig av kjønn, alder, seksuell legning eller etnisitet. Alle som jobber hos oss har et ansvar for å bidra til inkludering, og at de selv og menneskene de jobber sammen med kan utvikle seg hos oss.

Karrieremuligheter

Er du klar for nye utfordringer er det ikke sikkert du trenger å søke deg så langt bort. Innad i banken og i våre datterselskap er det mange stillinger som kan være noe for nettopp deg. Det finnes ulike prosjekt i SpareBank 1-alliansen, SpareBank 1 Gruppen og stillinger i våre datterselskap som også kan være aktuelle.

Vi ønsker medarbeidere som ønsker å øke sin kompetanse kontinuerlig, derfor legger vi til rette for at du kan delta på ulike prosjekter som du har interesse innenfor – du trenger altså ikke alltid bytte stilling for å få nye muligheter internt.