Vil du være med oss på reisen?

Vi er opptatt av lokal forankring og nærhet til kundene våre. Det har vi vært i snart 200 år og det skal vi fortsette å være. Engasjerte ansatte over hele Midt-Norge gjør dette mulig.

Med 46 kontorer i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland finnes det muligheter mange steder i regionen. Jobbmulighetene er mange og varierte. Hos oss finner du analytikere, finansrådgivere, markedsførere, jurister og prosjektledere, for å nevne noen.

Enkelte stillinger i konsernet er kundeorienterte, andre krever spesialistkompetanse på ulike områder. Felles for dem alle er at her jobber du aldri alene, for det er sammen vi får ting til å skje!

Et mangfoldig felleskap

Hos oss legger vi vekt på inkludering og mangfold, og at alle som jobber hos oss føler tilhørighet og at de er en viktig del av laget. Vi tror at mangfold bidrar til flere perspektiver og et mer dynamisk og innovativt arbeidsmiljø.

Hos oss er du derfor velkommen og vi lover å ta godt imot deg, uavhengig av kjønn, alder, seksuell legning eller etnisitet. Alle som jobber hos oss har et ansvar for å bidra til inkludering, og at de selv og menneskene de jobber sammen med kan utvikle seg hos oss.

Karrieremuligheter

Vekst og utvikling hos våre ansatte er viktig for oss og vi legger til rette for kontinuerlig kompetanseøkning. Dette kan være gjennom spennende prosjekter eller nye muligheter innad i banken, i våre datterselskap eller i SpareBank 1 alliansen.

Vi ønsker medarbeidere som ønsker å øke sin kompetanse kontinuerlig, derfor legger vi til rette for at du kan delta på ulike prosjekter som du har interesse innenfor – du trenger altså ikke alltid bytte stilling for å få nye muligheter internt.