Talentprogrammet til Regnskapshuset

Det er mange spennende muligheter i rollen som regnskapsrådgiver.

Nå kan du søke på vårt talentprogram for nyutdannede. 

Er du vår nye leder for Privatmarked Direkte?

Vi er nå på jakt etter en ny leder for Privatmarked Direkte. Stillingen lyses ut i midten av august, men ta gjerne kontakt for en uformell prat før den tid.  

Er du lidenskapelig opptatt av å skape gode kundeopplevelser i bank, og har du lyst til å ta del i en spennende og givende lederrolle? Da er dette jobben for deg! 

Til stede i lokalsamfunnet

Vi er her for folk, bedrifter og lokalsamfunnene i hele Midt-Norge. Med 46 kontorer i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland finnes det jobbmuligheter mange steder i regionen. 

Hos oss finner du ansatte med variert bakgrunn i mange ulike stillinger, for eksempel finansrådgivere, bærekraftsrådgivere, forretningsutviklere, jurister og markedsførere, for å nevne noen. Felles for dem alle er ønsket om å bidra til utvikling - av seg selv og kollegaer, og til det beste for kunder og lokalsamfunn.

Et mangfoldig felleskap

I SpareBank 1 SMN legger vi vekt på inkludering og mangfold. Alle som jobber her skal kjenne på tilhørighet og at de er en viktig del av laget. Vi tror at mangfold bidrar til flere perspektiver og et mer dynamisk og innovativt arbeidsmiljø.

Hos oss er du derfor velkommen og vi lover å ta deg godt imot, uavhengig av kjønn, alder, seksuell legning og etnisitet. Alle som jobber hos oss har et ansvar for å bidra til inkludering. Sammen skal vi sørge for at hver enkelt ansatt trives og har det godt på arbeidsplassen. 

Karrieremuligheter

Utvikling og kompetanseheving for våre ansatte er viktig for oss. I SpareBank 1 SMN-konsernet får du mulighet til å utvikle både deg selv og din karriere. Dette kan for eksempel foregå gjennom deltakelse i ulike prosjekter og kompetanseprogram, eller i form av nye stillinger innad i konsernet.

Bransjene vi opererer i er i stadig utvikling, og som ansatt skal du få mulighet til å utvikle deg slik at du hele tiden har oppdatert kompetanse. 

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }