Bli kjent med våre ansatte

Et selskap i vekst og endring betyr nye muligheter. Men hvordan er det å jobbe i Regnskapshuset? Her kan du lese litt om hva Stian, Trude og Håvard synes.

Stian Mjøsund

Seniorrådgiver ERP

Stian har jobbet hos oss i 17 år. Nysgjerrighet og endringsvilje har resultert i en spennende karriere i konsernet, der han startet som regnskapsfører og nå jobber som senior ERP-rådgiver. Han har en variert hverdag som kan innebære alt fra å sette opp systemer til kunder, IT-support, opplæring av kollegaer eller å være ute til kunder.

– Fleksibilitet er et nøkkelord i hele organisasjonen, og en fordel med å jobbe i et stort konsern er at du kan bytte jobb uten å skifte arbeidsgiver. Vi er veldig tverrfaglig, så her kan man utvikle seg i den retningen man ønsker.

– Å være ansatt i et større selskap, samt det å være en del av et stort konsern gir rom for ulike karrieremuligheter. Du kan utvikle deg i egen avdeling, for eksempel innen teknologi, regnskap eller ledelse. Kanskje dukker det opp en mulighet til å bytte stilling internt eller i et av de andre selskapene i konsernet.

Trude Havdal

Bedriftspartner

Trude jobber som bedriftspartner og prosjektleder på avdelingen Storkunde. Hun begynte hos oss da hun var ferdig med studier i 2013. Etter en tur ut av konsernet kom hun tilbake høsten 2023. Et godt fagmiljø og det å jobbe hos en aktør som gir tilbake til lokalsamfunnet gjennom samfunnsutbytte var noe av det som trakk henne tilbake til Regnskapshuset.

– Her jobber jeg med masse dyktige kollegaer, og har et utrolig godt fagmiljø rundt meg. En av fordelene med å jobbe i en stor bedrift er at du aldri sitter alene med ulike problemstillinger. Hos oss er det rom for utvikling, og det er veldig spennende å være en del av et konsern der jeg kan jobbe og utvikle meg på tvers av selskapene i konsernet.

– Noe av det jeg liker best med jobben min er at jeg har gått fra å være en tradisjonell regnskapsfører til å bli en rådgiver for mine kunder. Jeg jobber fortsatt faglig med regnskap, men er en sparringspartner for kundene mine i mye større grad enn tidligere.

Håvard Holden

Spesialrådgiver regnskap

I tillegg til tradisjonelle regnskapstjenester har Regnskapshuset flere spesialavdelinger for å kunne levere de beste kundeopplevelsene. Håvard startet sin karriere i selskapet som forretningsutvikler, og har hatt flere ulike roller før han endte opp som spesialrådgiver innenfor regnskap på avdelingen Fagtjenester. Her jobber han tett sammen med andre spesialister innen alt fra skatt, merverdiavgift, virksomhetsstyring, økonomi og jus.

– Noe av det jeg liker best med jobben min er å arbeide tett med ulike bransjer i næringslivet, og at det stadig dukker opp nye utfordringer fra kundene. Digitalisering av regnskapsverktøy har bidratt til at vi bruker mindre tid på bokføring, og at vi dermed kan bruke mer tid på rådgivning av kundene våre.

– Til vanlig jobber jeg på Oppdalskontoret, men dagene deles gjerne mellom det å sitte på kontoret og ute hos ulike kunder. For meg er fleksibiliteten noe av det jeg setter pris på i hverdagen.

Video placeholder image

 

Hos oss har vi fokus på utvikling og læring av våre ansatte, samtidig som vi skal bidra til vekst i Midt-Norge. Å jobbe hos oss med regnskap og rådgivning betyr at du blir en del av noe som er enda større.

Et storlag som jobber med folk og bedrifter. Her ligger i tillegg selskaper som EiendomsMegler 1 Midt-Norge, SpareBank 1 Finans og SpareBank 1 Markets.

Det å være en del av et stort konsern gir rom for mange muligheter, og vi er stadig på jakt etter nye hoder som kan bli med oss fremover og hjelpe til med å bygge fremtidens regnskapshus.

Kunne du tenkt deg å jobbe med oss? 

Vi er til stede fra Lillehammer i sør til Rørvik i Nord, og vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere.

 

Regnskapshuset som arbeidsplass

I Regnskapshuset er vi opptatt at den enkeltes medarbeiders utvikling. Vi har derfor en rollestruktur som tydeliggjør innhold i arbeidsoppgaver og forventninger til hver enkelt rolle.

Gjennom utviklingsløp i den enkelte rolle legger vi til rette for hver enkelt medarbeiders utvikling, slik at man er i stand til å ta steget inn i neste rolle hvor man utfører mer komplekse arbeidsoppgaver og det forventes at man tar et større ansvar for den totale kundeleveransen.

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }