Talentprogrammet til Regnskapshuset

Det er mange spennende muligheter i rollen som regnskapsrådgiver. Fra midten av juli kan du søke på vårt talentprogram for nyutdannede. 

Talentprogrammet

Talentprogrammet er en spennende mulighet for studenter. Du får muligheten til å starte karrieren din hos oss. Læringskurven er bratt, men du vil få nødvendig opplæring og støtte underveis.

Programmet legger til rette for en inngang i arbeidslivet allerede mens du studerer. Talentprogrammet er for deg som går siste eller nest siste år på bachelor- eller masterutdanning innen økonomi, regnskaps, revisjon eller andre relevante fagutdanninger. 

Du kan søke på Talentprogrammet 2025 fra søndag 14. juli

Dette får du i Talentprogrammet

  • Begynne på en karrierevei mot regnskapsrådgiver samtidig som du studerer
  • Samlinger med fokus på utvikling av regnskapsfaglig kompetanse, samt kommunikasjons- og relasjonsferdigheter som trengs for å bli en god regnskapsrådgiver
  • Opplæringsløp tilpasset nyutdannede
  • Mulighet for å ha en deltidsstilling mens du studerer
  • Trygg læringsarena og unik innsikt i
    SpareBank 1 SMN-konsernet

Hvordan er det å jobbe i Regnskapshuset?

Oda jobber med regnskap og rådgivning hos oss. Hva er fordelene med en stilling i Regnskapshuset, hvordan er en arbeidshverdag, og hvilke karrieremuligheter er det i et stort konsern? 

Regnskapshuset som arbeidsplass

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er en del av SpareBank 1 SMN konsernet.

I Regnskapshuset er vi opptatt at den enkeltes medarbeiders utvikling. Vi har derfor en rollestruktur som tydeliggjør innhold i arbeidsoppgaver og forventninger til hver enkelt rolle.

Gjennom utviklingsløp i den enkelte rolle legger vi til rette for hver enkelt medarbeiders utvikling, slik at man er i stand til å ta steget inn i neste rolle hvor man utfører mer komplekse arbeidsoppgaver og det forventes at man tar et større ansvar for den totale kundeleveransen.

Video placeholder image

Kunne du tenkt deg å jobbe hos oss? 

Vi er til stede fra Oslo i sør til Rørvik i Nord, og vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere.

{ "EMAIL_FIELD_ERROR": "Skriv inn en gyldig e-postadresse.", "CHECKBOX_ERROR": "", "CHECKBOX_GROUP_ERROR": "Velg minst et av alternativene", "DROPDOWN_ERROR": "Gjør et valg i nedtrekkslisten.", "DATE_TO_FROM_ERROR": "Ugyldig dato (eksempel på gyldig dato 31.12.2016).", "RADIO_ERROR": "Velg et alternativ.", "POSTAL_CODE_ERROR": "Skriv inn et gyldig postnummer (4 siffer).", "TEXT_FIELD_ERROR": "Feltet må fylles ut.", "TEXT_FIELD_CONTENTS_ERROR": "Ugyldig verdi.", "ACCOUNT_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig kontonummer (11 siffer).", "ORGANISATION_FIELD_ERROR": "Skriv inn et gyldig organisasjonsnummer (9 siffer).", "SSN_ERROR": "Skriv inn et gyldig fødselsnummer (11 siffer).", "PHONE_ERROR": "Skriv inn et gyldig telefonnummer (8 siffer).", "MOBILE_PHONE_NO_ERROR": "Skriv inn et gyldig norsk mobilnummer (8 siffer)", "SEARCH_ALLE": "Alle", "MORE_INFO": "Vis mer informasjon", "RESULT_TYPE_BANK": "Bankkontor", "RESULT_TYPE_ADVISOR": "Rådgiver", "VIEW_IN_MAP": "Vis i kart", "BEFORE_COUNT_TEXT": "Du har", "AFTER_COUNT_TEXT": "oppgave som venter på deg", "AFTER_COUNT_TEXT_PLURAL": "oppgaver som venter på deg", "MINE_OPPGAVER_LINK_TEXT": "Sjekk mine oppgaver", "MINE_OPPGAVER_CLOSE_TEXT": "Ikke nå", "MINE_OPPGAVER_COUNT_TEXT": "en", "FORM_ERROR_LABEL":"Feil i skjema ", "FORM_SUCCESS_LABEL":"Takk for din henvendelse", "TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR":"TEXT_FIELD_LENGTH_ERROR", "TEXTAREA_FIELD_LENGTH_ERROR":"Maks 2000 tegn", "NUMBER_ERROR": "Du kan kun skrive inn tall.", "SEC_BLOCKER_DROPDOWN_DEFAULT": "Velg land", "GLOBAL_SEARCH_NO_RESULT_TEXT": "Ingen treff på", "GLOBAL_SEARCH_FACET_LABEL": "Vis treff for", "MODAL_CLOSE": "Lukk", "SEND_TO_BANK_BEFORE_INFO_TEXT": "Vil du komme rett til", "SEND_TO_BANK_AFTER_INFO_TEXT": "neste gang?", "SEND_TO_BANK_NEXT_BUTTON_TEXT": "Ja, husk banken min", "SEND_TO_BANK_CANCEL_BUTTON_TEXT": "Nei, ikke nå", "SEND_TO_BANK_NEXT_DISCLAMER_TEXT": "For at du skal slippe å velge bank hver gang, bruker vi funksjonelle informasjonskapsler som lagrer hvordan du bruker nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort." }