Privat

Bekymret for økonomien?

Flere av oss kjenner på strammere økonomi med høye strømpriser, økte renter og priser generelt. Vi har samlet noen tips om hvordan du kan få bedre oversikt og hvordan du kan ta grep.

Les mer

Ta dine forholdsregler

Svindel kan ramme oss alle. Jo mer du vet om hvordan svindlerne opererer, jo bedre mulighet har du for å beskytte deg - og ikke gå i fella.

Lær mer om svindelmetodene her

Renteendring

Norges Bank økte styringsrenten til 2,75 prosent i rentemøtet 14. desember. I takt med utviklingen i markedet setter vi opp renten på lån og innskudd med inntil 0,25 prosentpoeng. For innskudd og eksisterende lån vil renteendringen tre i kraft 6. februar. For nye lån gjelder endringen fra 19. desember.

Nominasjon forstanderskapet

Det skal foreslås ett medlem fra valgkrets Valdres. Er du kunde og bor i en av Valdreskommunene kan du foreslå medlemmer frem til 26. januar 2023.

Les mer her


Miljøvennlig

Det skal være enkelt og lønnsomt å velge miljøvennlige alternativer. Derfor har vi lansert flere produkter som skal gjøre det enklere og billigere for de som er opptatt av å ta vare på miljøet. Samtidig ønsker vi som bedrift å ha fokus på å gjøre minst mulig skade på miljøet rundt oss.Sammenlign priser

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no