Reiseforsikringsbevis og reisekort

Ta med reisekortet når du skal ut og reise. Reisekortet er et bevis på at du har reiseforsikring dersom du for eksempel er uheldig og havner på sykehus i utlandet.

glad gutt med reiseforsikringsbevis på mobilen

Reiseforsikringsbevis på mobilen

Reiseforsikringsbevis og reisekort er to forskjellige ting. Reiseforsikringsbevis er en del av vilkårsdokumentet ditt, som du sjelden vil ha bruk for. Reisekortet er et forsikringsbevis på at du har reiseforsikring og det er dette legekontoret/sykehuset i utlandet vil spørre etter, hvis du skulle bli utsatt for sykdom eller skade.

Det er fort gjort å glemme reisekortet, men mobilen glemmer du ikke. Derfor får du reisekortet ditt på mobilen. Da har du det alltid med deg og tilgjengelig - selv uten nett.

Både reisekortet og reiseforsikringsbeviset ditt finner du både i mine forsikringer eller i mobil-/nettbanken.
Gå til "Mine forsikringer" for helårs reiseforsikring, eller "MasterCard" og reisefordeler for enkeltreiseforsikring.
 


Ønsker du et fysisk reisekort?

Logg inn og velg reiseforsikring under "mine forsikringer" eller "Mastercard", så kan du laste ned, skrive ut, få det tilsendt på epost eller få tilsendt i posten.

Du kan også kontakte oss for å få tilsendt reisekort.


meld skade flamme

Har du hatt uhell på reisen?


Hva lurer andre på?

Dame som rater best i test på forsikring

Blant Norges beste på skadeoppgjør

*Tusen takk til alle våre kunder! Vi ble kundefavoritt 2022 og er samlet sett blant Norges beste på skadeoppgjør ifølge Bytt.no. Vårt forsikringsselskap Fremtind kommer best ut på både skadeoppgjør, kundeservice og kundetilfredshet for flere typer forsikringer, blant 19 forsikringsselskaper.   

Les mer om våre best i test-utmerkelser