Vil du være med å forandre regnskapsbransjen?

SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge er landsdelens største miljø innen regnskap, lønn og rådgivning. Vi vokser stadig, og er alltid på jakt etter både nyutdannede og mer erfarne økonomihoder som kan bidra til å skape fremtidens regnskapshus.

Ta en prat

Om vi har ledige stillinger finner du disse her

Selv om vi kanskje ikke har en ledig stilling som passer for deg akkurat nå, tar vi gjerne en prat dersom du mener å ha en bakgrunn som er interessant for oss. Send en e-post til administrasjonssjef Jan-Håkon Elverland på jan-hakon@snnregnskap.no


Hvorfor akkurat oss?

1. Nord-Norges største fagmiljø
2. Godt opplegg for kompetansebygging
3. Tydelig satsning og organisering
4. Kontinuerlig forenkling av regnskapsføring
5. Bredt fagområde tilpasses den enkelte
6. En del av finanskonsernet SpareBank 1 Nord-Norge
7. Meget gode personalordninger og fordeler
(Lønn og godt arbeidsmiljø er en selvfølge.)

Om SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge 

SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge er en av de tre største aktørene i regnskapsbransjen i Norge, og er et heleid datterselskap av SpareBank 1 Nord-Norge. Vi er litt over 200 ansatte fordelt på 15 kontorer i landsdelen.

Medarbeidere med engasjement og kompetanse er avgjørende for vår suksess. Hos oss blir du en del av en organisasjon i vekst preget av et høyt kompetansenivå. Vi skaper kunnskap og innsikt på bakgrunn av virksomhetens informasjon. Vi verdsetter selvstendighet i arbeidet og tilrettelegger for faglig utvikling.

Bli bedre kjent med våre tjenester her


Kontakt oss

Telefon
416 09 999 eller
915 02244

Våre kontorer
Finn ditt regnskapshus