Vil du være med å forandre regnskapsbransjen?

SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge er landsdelens største miljø innen regnskap, lønn og rådgivning. Vi vokser stadig, og er alltid på jakt etter både nyutdannede og mer erfarne økonomihoder som kan bidra til å skape fremtidens regnskapshus.

Ta en prat

Selv om vi kanskje ikke har en ledig stilling som passer for deg akkurat nå, tar vi gjerne en prat dersom du mener å ha en bakgrunn som er interessant for oss. Send en e-post til administrasjonssjef Jan-Håkon Elverland på jan-hakon@snnregnskap.no


Hvorfor akkurat oss?

1. Nord-Norges største fagmiljø
2. Godt opplegg for kompetansebygging
3. Tydelig satsning og organisering
4. Kontinuerlig forenkling av regnskapsføring
5. Bredt fagområde tilpasses den enkelte
6. En del av finanskonsernet SpareBank 1 Nord-Norge
7. Meget gode personalordninger og fordeler
(Lønn og godt arbeidsmiljø er en selvfølge.)

Om SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge 

SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge er en av de tre største aktørene i regnskapsbransjen i Norge, og er et heleid datterselskap av SpareBank 1 Nord-Norge. Vi er litt over 200 ansatte fordelt på 15 kontorer i landsdelen.

Medarbeidere med engasjement og kompetanse er avgjørende for vår suksess. Hos oss blir du en del av en organisasjon i vekst preget av et høyt kompetansenivå. Vi skaper kunnskap og innsikt på bakgrunn av virksomhetens informasjon. Vi verdsetter selvstendighet i arbeidet og tilrettelegger for faglig utvikling.

Bli bedre kjent med våre tjenester her


Kontakt oss

Telefon
416 09 999 eller
915 02244

Våre kontorer
Finn ditt regnskapshus